Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

ja takodje idem u tom periodu .pa ako si sam tj ako je jedan putnik moze samnom,imam jedno mesto uz minimalnu nadoknadu,to vazi i za poratak jer se i ja vracam 20 februara.pozdrav

Ispravka,vracam se 19 februara,pozdrav

On 2/7/2017 at 10:53 PM, Shumey said:

Cao ljudi :smile: Kako mi izmace du-ki--jeva kartica, posto mi letimo 22.03 iz Temisvara :biggrin: 

Elem, datumi su:

22.03 - letimo IZ Temisvara (06:00)

28.03 - slecemo U Temisvar (nesto popodne, editujem post cim drugar proveri mejl).

Ako neko ima karticu vec, ili planira putovanje u periodu blizu tom, nek se javi, pa da vidimo da li nam se isplati da se organizujemo.

Podsetnik, za slucaj da neko ne cita prethodne stranice :smile: I da, jedno pitanje za vas koji ste isli kolima - kakva je situacija ako idem tudjim autom (caletovim tacnije)? Da li mi treba neki poseban dokument za to? I da, sta sa onim ostalim stvarima (zeleni karton, medjunarodna dozvola)?

^ Nije mi tesko, al sad cu da ti kazem zasto sam pitao (dugo vremena od kad sam poceo da blejim na forumima, pa sam naucio osnovnu kulturu, haha) :smile: Na nekim drugim forumima sam procitao da se nekad desava da AMSS malo "pogura" neka ne toliko potrebna dokumenta, zarad punjenja budzeta :smile: U fazonu (ne znam za koju zemlju tacno), na granici davali papire, i kad su davali neka dokumenta, pandur im kaze "ovo ne treba"

Ok, u svakom slucaju, nije da ti treba puno stvari, neces omanuti, samo dozvola za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu. I vinjeta.

Pozdrav, mi idemo u London 18. marta, ne znam da li bi mogli nesto da iskombinujemo. Ako imate ideju javite se. Pozdrav!

Pozdrav svima, mi idemo u London sa Temisvarskog aerodroma 18. marta do 25. marta. Ako ima neko karticu za parking u tom periodu rado bismo podelili troskove. 

Колико сам ја упознат не треба ти овлашћење власника уколико је породични ауто у питању односно води се на твоје родитеље (и мислим да прича иде тако да ти преко можеш ако ти се ауто води на родитеље а они не могу ако се ауто води на тебе а ти не путујеш наравно)...Зелени картон ти сигурно не треба, вињету купујеш на граници...

Pozdrav ljudi,

Da li bi neko delio parking kartu, mi letimo iz Temisvara 29.03. 2017. a slecemo 02.04. 2017 Idemo kolima i razmisljamo gde parkirati.

Pozdrav, mi idemo 18.marta, a vracamo se 25. marta. Ako nam se isplati mozemo da delimo troskove kartice. 

U tom slucaju nam odgovara mesecna karta...delimo na 3 dela. :wink: Ako ste zainteresovani, mozemo se dogovarati za dalje.

Bravo forumaši !!!!!

Baš mi je drago da je ovo postalo mesto gde se ljudi koji vole da putuju okuplaju, udružuju i dogovaraju.

Tako treba :clap::clap::clap:

Pozdrav svima , htela bih da pitam da li ima neko  parking karticu za period od 26. 03. Do 02. 04. Ako ima neka mi se javi u inbox . Hvala puno 

Cao ljudi,

Posto od 20. strane niste pisali putanju koju meni predlaze gugl, moram da vas spamujem :biggrin: Jel isao neko OVIM putem, preko Zrenjanina i Jase Tomica? Posto vidim da ste pominjali Srpska Crnja-Zombolj i Vatin (preko Vrsca) i kako rade 00-24, ali niko nije pominjao da li je imao iskustva sa ovim prelazom.

On 3/20/2017 at 9:33 AM, Shumey said:

Cao ljudi,

Posto od 20. strane niste pisali putanju koju meni predlaze gugl, moram da vas spamujem :biggrin: Jel isao neko OVIM putem, preko Zrenjanina i Jase Tomica? Posto vidim da ste pominjali Srpska Crnja-Zombolj i Vatin (preko Vrsca) i kako rade 00-24, ali niko nije pominjao da li je imao iskustva sa ovim prelazom.

Išao sam ovim putem pre 10 dana za Temišvar, granični prelaz radi od 7h do 19h (8h do 20h po rumunskom vremenu). Put je ok do granice, od granice do Temišvara nije baš najbolji, ima pristojnu količinu udarnih rupa, ali se i dalje može preći za razumno vreme. Još jedna stvar na koju se treba obratiti pažnja je da se ulazi u Temišvar sa južne strane tako da mora da se prođe kroz veći deo grada da bi stigli na aerodrom, a to može produžiti put značajno ako se ide u toku špica.

Cao svima!

Zanima me da li se neko vraca kolima iz Temisvara za Beograd 1.aprila (subota) uvece? Ja slecem u 18:40 po rumunskom vremenu i rado bih podelila troskove sa nekim posto ako Gea ne bude imala polazak tog dana, nisam sigurna kako da dodjem do Beograda :smile: Hvala! 

Da li ima zainteresovanih za podelu troškova parking kartice u toku meseca aprila-maja-juna 2017.

Edited by glisa

Pozdrav svima.Potrebna parking kartica od 4.04.do 18.04.Molim vas ako neko ima da mi javi kao i uslove i cenu preuzimanja.

Edited by Snegomir