Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. 

Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu.

• 4 weeks later...

Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade. Jedna od retkih zemalja u kojoj se još uvek može jesti za 50 centi.

Ulazak u zemlju je bio lagan, nisu tražili da vide ništa od onog što je navedeno na vizi da se mora imati. Pitali su me jedino da li imam američku vizu i u kom ću hotelu ostati.

6 hours ago, pecanj said:

Evo, vratih se iz Maroka. Odlična zemlja, bila bi još bolja da nije onih uličnih smarača koji ti sve ogade i zagade.

Ja ne mogu da opisem koliko mene ovo smara, bukvalno samo zbog toga jos nisam bio u Maroku i pored svih jeftinih letova do tamo.
U planu je za sledecu godinu al' ko zna, jos par ovakvih poruka i mozda opet odustanem :D

• 4 months later...

Pozdrav, putujem u avgustu sa porodicom vlastitim kolima da li možete da mi objasnite šta još treba sem međunarodne i vize za Maroko, mislil smo preći trajektom Tarida-Tanger?

• 2 months later...

Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”?

Just now, LanaLana said:

Da li si u Ambasadi prilikom dobijanja vise uspeo da podmetnes lazno putno osiguranje? Da li su u Ambasadi to “progutali”?

On 12/19/2023 at 8:56 AM, Lazar said:

Za svaki slučaj, ako tako piše, ja bih šopirao neko zdravstveno osiguranje čisto da imam papir, da ne mislim o tome. 

Nisam bio skoro, ali koliko se sećam, viza za Maroko je formalnost. Nisam čuo da su nekoga odbili, bar ne u Beogradu.