Jump to content

Featured Replies

• 3 years later...

Ja Vam nikako ne verujem.

Tekst je pun sa gramatickim greskama. U Pristini nema vode, a nema ni struje. U 'prelepoj biblioteci' su 99 godine spaljene sve knjige na srpskom jeziku. U Juznoj Mitrovici je prosto 'zabranjeno' da govorite srpski (mada niste ni naveli sa ste pricali na srpskom jeziku). Sledeci put pisite malo detaljnije, bez osvrta na studentske domove koje skoro pa da zovete 'hoteli'.

U najboljoj nameri

• 2 months later...

reportaza je super,ljudi koji su malo neljubazni na druge netreba da stavljaju komentare,a mozda su i ljubomorni jer oni nisu se makli iz mesta gde su rosjeni,ok,samo ti pisi,onako kako umes,ovo su amaterske reporatze,i netreba se osvrtati na greske u pisanju,super je da ljudi predstave svoje putovanje drugima onako kako su ga videli doziveli i prikazali,sve pohavle za reportazu,i fotografije,samo ti pisi onako kako znas i umes da predstavis svoja putovanja,ostavi drugim a da komentarisu,.imaju vremena,da nemaju vremena i oni bi seli negde i putovali pa napisali u svome AKADEMSKOM IZRAZAVNJU .

• 10 months later...

Simpaticna ali stura prica, kao da je napisana na brzinu.. U svakom slucaju, bas zelim da prosetam Kosovom i Metohijom, vidim, cujem i osetim iz svog ugla kako je tamo. Pogotovu sto sam kao neki srbin a nikada nisam krocio u nasu pokrajnu :green:

• 2 months later...

Nenade, uzmi pasos-i kreni! ;)

• 1 month later...

Rajko, ne kaze se: "tekst je pun sa gramatickim greskama", vec - tekst je pun gramatickih greski ili u tekstu ima mnogo gramatickih gresaka.

• 1 year later...

ko je sad ovaj sto se potpisa sa Rajko,ostavi se tvog pametovanja,ajde ti odi pa napisi,vzada je bilo ljubomornog sveta,pa i sada mislim da je sada najvise ljubomornog sveta,medju nama,.

• 2 years later...

Ovo sto ova osoba pise blage veze nema sa realnoscu i Pristinom. Kao prvo, Pristina nikako nije "varosica" vec grad sa oko 700-800 hiljada stanovnika sada, drugo, nije biblioteka jedina ostala netaknuta, ima tu jos zgrada, vise nego u svim mestima u Srbiji, osim mozda u Beogradu i trece, nije Pristina bas toliko razorena u Bombardovanju. Pogodjena je samo stara posta i zgrade oko nje i autobuska stanica koja, do duse, i nije pretrpela neka velika ostecenja pa je kompletno sredjena par meseci posle rata. Dakle, ovo i nije reportaza, vise lici na neki polupismeni pokusaj opisivanja onog sto se vidi sa prozora hotela ili autobusa. Jadno bas.

700-800 hiljada, kako da ne, evo već i Pariz i London drhte, samo što ih ne prešiša..

Kad bi se sabrale sve ovakve "realne" procene broja stanovnika Beograda, Zagreba, Novog Sada itd. ispalo bi da na Balkanu živi bar dve-tri milijarde ljudi

To i jeste lepota putovanja, to sto svi mi iste gradove dozivljavamo na razlicite nacine, jer smo razliciti ljudi. Svako dok putuje trazi nesto svoje, dozivljava istu stvar drugacije ... putopisi su tu da podelimo svoja misljenja.

To i jeste lepota putovanja, to sto svi mi iste gradove dozivljavamo na razlicite nacine, jer smo razliciti ljudi. Svako dok putuje trazi nesto svoje, dozivljava istu stvar drugacije ... putopisi su tu da podelimo svoja misljenja.

Šteta što nema lajk