Posted November 13, 2009 Još jedna suluda top10 lista, no reko' da podelim sa vama link pošto je u igri i Beograd. http://tvnz.co.nz/travel-news/top-10-cities-party-night-away-3142954 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Zanimljivo da je listu objavio LP Inače, meni uvek izmiče gde se nalazi taj silni noćni provod Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Večera u Skadarliji, koktel u Strahinjića Bana, pa do jutra na splavu i tako u krug. Ne znam, izgleda da je to strancima egzotično, nije mi baš najjasnije zašto kad tako nešto postoji u gomili gradova. Ili se to prosto najviše reklamira, rekao bih da ima nešto i u tome?! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Vole Beograd jer im je smesno jeftino,a Englezima pogotovo. On flasu viskija u najboljem klubu plati 10000 a u Engleskoj bi ga kostala 500 funti... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 I ja mislim da je prevashodno zbog cene. Secam se scene iz prodavnice u studentskom kampusu za vreme EXIT-a: dva engleza kupuju pivo (popularne krmace od 2L) i cena je tada bila 100din, on prodavcici daje 1000 dinara i komentarise kako je ovde pivo jeftino i krece da odlazi, utom prodavacica ga doziva, mi ostali ih zaustavljamo i vracamo da uzme kusur. On sav zbunjen izvinjava se kaze koliko jos da doplati a prodavacica mu objasnjava da je dao 1000 dinara i da je flasa od 2L piva 100dinara i da uzme kusur od 900dinara. Lik se prvo skameni i razmislja i zatim poteze telefon, zove nekoga u Englesku i vristi na sav glas "AAAAAAAAAa people come here, beer is for freeeee" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 jao kad bi reko šta stvarno mislim o takvim turistima/putnicima.... lazar bi me banovao, ionako me mrzi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 piiiii piiiii piiiii neizivljena! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Beograd je stavljen na tu listu zbog raznovrsnosti nocnog zivota. Svako vece mozes da nadjes desavanja svuda po gradu i to nebrojeno mnogo. Posle djuskanja salse, tanga, modernih plesova mozes da odes na rok ili jazz svirku ili da vece posle jednog od mnogobrojnih pozorista provedesh u nekoj kafani uz tamburice ili da djuskas uz seku i ekipu na nekom splavu ili u diskoteci... da ne pricamo o odlicnim house DJ-evima po raznoraznim klubovima (da ne nabrajam sve muzicke pravce) pored www.kudaveceras.net tu je i http://www.chillout.rs/ ima jos par sajtova ali ne mogu da se setim imena... Drugim recima Beograd ima apsolutno sve za svaciji ukus u svakom trenutku i to je upravo ono sto ga izbacuje na vrh svetskih top lista za najbolji nocni zivot. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Hoces da kazes da druge metropole to nemaju? Budimpesta,Varsava,na istoku,ili London,Amsterdam,Glazgov? Mislim da Beograd nudi stvarno puno stvari u tom smislu,ali sigurno ne vise nego druge Evropske metropole... To je moje misljenje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Ако нам је провод највећи бренд, јао нама, нашој деци и онима којима ћемо бити беле пчеле. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Beograd je stavljen na tu listu zbog raznovrsnosti nocnog zivota. Svako vece mozes da nadjes desavanja svuda po gradu i to nebrojeno mnogo. Posle djuskanja salse, tanga, modernih plesova mozes da odes na rok ili jazz svirku ili da vece posle jednog od mnogobrojnih pozorista provedesh u nekoj kafani uz tamburice ili da djuskas uz seku i ekipu na nekom splavu ili u diskoteci... da ne pricamo o odlicnim house DJ-evima po raznoraznim klubovima (da ne nabrajam sve muzicke pravce) pored www.kudaveceras.net tu je i http://www.chillout.rs/ ima jos par sajtova ali ne mogu da se setim imena... Drugim recima Beograd ima apsolutno sve za svaciji ukus u svakom trenutku i to je upravo ono sto ga izbacuje na vrh svetskih top lista za najbolji nocni zivot. napomenuo bih da je po meni urbanbug.net najsiri i najupdateovaniji Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 ako mi samo neko kaze da su englezi kulturan narod ima da mu... ponapijaju se na exitu kao najgora stoka, ponasaju se kao pusteni s lanca. Moje misljenje da imamo lepe devojke, jeftino pice, veseo narod, cudan jezik i mentalitet. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 13, 2009 Donekle se slazem sa Nikolom. Veoma mi je drago kad vidim strance na nasim ulicama ali sto se tice engleza (tu prevashodno mislim na mladju generaciju) onda mi dodje da ih potrpam u avion i vratim odakle su dosli pa nek brljave tamo. Najgore od svega je to sto oni nisu divlji ili u tolikoj meri divlji kad su kod kuce jer britanski zakoni su mnogo mnogo stroziji nego u kontinentalnom delu evrope (istocnu i jugositocnu evropu necu ni da spominjem) i oni to dobro znaju pa dodju ovde da se izivljavaju (ne samo ovde, gledao sam ih i po Turskoj i po Italiji). Ja uopste nisam srecan kad neko posmatra moju drzavu kroz prizmu jeftinog i "divljeg" provoda, lepih devojaka,... Nebih da me neko pogresno razume, ja sam srecan sto su nase devojke lepe ali ne i sto ih stranci gledaju kroz prizmu jeftinog provoda. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 Ok je sve to, ali ipak treba biti pošten i zamisliti desetine hiljada Srba tinejdžera (koliko Britanaca poseti Exit) na tako nekoj masovnoj manifestaciji u inostranstvu. Pa milion puta se dešavalo da par stotina naših klinaca na ekskurziji naprave seranije takvih razmera da o tome bude i reči na dnevniku (kao pre par godina u Atini). Da ne pominjem tuču Srba i Hrvata na Australian Open-u, verovatno najveći incident na teniskim terenima ikada. Ponašanje pojedinca u čoporu je deformisano u odnosu na uobičajeno. Ono što mi se dopada kod Britanaca je to da su u principu pas koji laje a ne ujeda, pa veće incidente od nemoralnog ponašanja retko prave. Ne mogu da im sudim, prirasli su mi srcu. Pa i sam sam kao mladac, priznajem, na ekskurziji vršio biološki nepristojne radnje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 joj boze, kako vi (neki od vas) generalizujete.. i totalno nemate shirinu.. pa ne mozete prema "englezima sa exita" stvarati sliku o englezima. to je kao kad bi po najgorim dizel-shabanima stvarali sliku o srbiji (mada eto, nije ni cudo sto imamo takvu sliku kakvu imamo).. a sto se tice toga kad neko kaze da imam "lepe devojke".. nije da nije, ali opet bespotrebna generalizacija.. gde to pa nema? mozda nemice i engleskinje? niste upoznali prave onda Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 14, 2009 Ma ovi englezi sa EXIT-a su jos cvece kakve sam sretao po Turskoj (bilo krvi do kolena) i po Italiji. Inace upravu si za generalizaciju ni ja nevolim to da radim ali ne znam kako drugacije to da objasnim a da ne napisem roman Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites