Jump to content

Featured Replies

Posted

Mozda deluje bez veze ali bas me interesuje ko su:

Ko su najstariji clanovi foruma? Koliko imaju godina? I sta njih najvise interesuje na forumu?

Ko su najmladji clanovi foruma? Koliko imaju godina? I sta njih najvise interesuje na forumu?

Ljudi javite se sami.  :comp:

(Po mom nekom virtuelnom kriterijumu nek aktivnog clana smatramo onog ko ima bar 5 postova i bar 1h proveden na forumu)

• Author

Pa ja mislim da sam a medju starijima ako ne i najstariji! :-(

Izrazi se brojcano, ako nije tajna  ;)

Kako si rekao da si mozda i najstariji, covek bi pomislio da imas 66 leta! A ti u cvetu mladosti :) Doduse, obzirom da bi trebalo da imas beneficirani radni staz, to mu onda dodje ko da si '67 godiste ;D

Pa ja mislim da sam a medju starijima ako ne i najstariji! :-(

Naravno da nisi, ne preteruj, znam forumase starije od tebe, ali oni ce vec sami da se jave.

A sto se mene tice, zensko, 39 godina, uskoro 40 ;D

a sta me interesuje na forumu... mnogo toga, sto se da i zakljuciti po vremenu provedenom na forumu :D. No sto negde spomenu Acketa i meni je vec ovaj sajt postao jedan od nekoliko koje obavezno posecujem kada se konektujem, nesto kao uslovni refleks :D

Imam osecaj da sam najmladji. Datum proizvodnje 6.6.1991.

Interesuju me najvise trice i kucine, akcije i okupljanja (mada nema nesto okupljanja u poslednje vreme) pregledavam sve teme sem Jeftinih letova, Viza i Komentara sa naslovnice.

Ne vredi kiki ni benificirano. Opet sam stariji. Tatu i mamu sam obradovao 1966. Dakle, 43 godine. Verovatno najstariji aktivan ovde, mada znam da ima forumaša koji su vrlo malo mlađi od mene. No, nije stvar u godini proizvodnje, nego u duhu. Znam puno ljudi koji su znatno mlađi od mene ali su se predali, ili, možda, nikad nisu ni imali entuzijazma za život punim plućima. A opet, znam i starije koji su kao da im je 20.

U svakom slučaju, tuđe godine treba poštovati, jer mudrost i iskustvo su privilegija starijih, pod uslovom da život nisu protraćili na fizičku i mentalnu učaurenost.

Čika-Wayloh

po klubskim postulatima gospodina N.Nikodijevića (rev.1,05.A06, član jedan i dva) najmladji članovi nose najteže rance, šatore i sve vreće, kad idemo na planinarenje. Raspodelu tereta vrši forumska gospodarica Nina. Kika nije žensko.

• 2 months later...

Ja sam definitivno jedan od mladjih forumasa 01.09.1988.god.... :blob:

Са'ћу тријес и бојим се да вас ништа нисам пит'о. ;D

• Author

Са'ћу тријес и бојим се да вас ништа нисам пит'о. ;D

E pa srecan rodjendan  :pivoooo:

Imam osecaj da sam najmladji. Datum proizvodnje 6.6.1991.

Al su te napravili, svaka im cast! Ja sam negde u sredini (sto ono kazu nit smrdi, nit mirise), godiste '83