Posted August 6, 200619 yr pozdrav za mladost i entuzijazam na Petrovaradinskoj tvrdjavi, gde se posle podosta pica i ne prespavane noci odvija radna akcija- ciscenje tvrdjave uz osmeh br 2 ( vlasnik ce se pronaci sigurna sam ) htedoh se zahvaliti na gostoprimstvu domacinima, ljubaznim kao i uvek vidimo se opet uskoro.... p.s. Bojane ostade mi cd sa slikama kod tebe
August 7, 200619 yr Author heh cim smo mi otisle ti izgubi kosulju moras nekada i sam da mislis o svojim stvarima i tako... sacekacu neku novu zgodu da uzmem slike
August 7, 200619 yr Ej brate ... jedna balavica mi sinoc rekla da budem pazljiv kad joj skidam kosulju ... kaze maznula je nekom u NSu!
August 7, 200619 yr e da.. ostade CD.. a ja sam negde izgubio koshulju... jedna je ostala kod mene kad smo bili u "Dublinu", ako na tu mislis.. predato Acketu...
August 8, 200619 yr Author lepe slike mladih volontera najjace su ona sa tri lopatara i opet oni samo ne odmaraju nego prase
August 9, 200619 yr Joj, sto smo lepiiiiiiiiii Mi radimo zivo i pijemo pivo pijjj pijjj Sta je sledece?
August 10, 200619 yr Author pa sledece je vikend u BG verovatno da svi znate da 16. pocinje festival piva na Kalisu pa sladokusci ocekujemo da cemo se tamo sresti sa vama :-D
August 10, 200619 yr Da li ima tamo nesto da se cisti, ljudi moramo da imamo povod za pijenje, ne moze to tek tako E stvarno pijemo pivo. Moj ucinak u ciscenju je izostao, ali sam bio opravdano otsutan
August 11, 200619 yr Author cao Jovane konacno i ti da se oglasis :-D pa pazi ovde uvek ima sta da se cisti jer kako smo definisali NS je malo selo a BG veliko no po svoj prilici na festu ce se "cistiti" samo gajbe no i to je nesto
August 13, 200619 yr Samo gajbe, probacemo da pocistimo jedno dve gajbe... ...po osobi... pa vidimo se tamo :pivoooo: