Monday at 12:58 PM5 days Napravio sam sajt koji prati kamere na graničnim prelazima u regionu — stanjenagranici.com. Pokriva prelaze Bosne, Srbije, Hrvatske i Sjeverne Makedonije (MUP, AMSS, HAK, BIHAMK kamere na jednom mjestu), plus gruba procjena gužve na osnovu broja auta koje se vidi na kameri.Radim na ovome u slobodno vrijeme, nije savršeno, ali se trudim da bude korisno za planiranje puta. Feedback je dobrodošao. Hvala unaprijed!
Thursday at 07:40 AM2 days Author On 9/8/2026 at 10:03 AM, Bokinjo said:odlično izgleda 👌Hvala puno, drago mi je da ti se svidja! Ako imaš nekih kritika/komentara, slobodno napiši.
Thursday at 07:19 PM1 day Evo, imam ja. Ubaci i stanje na putevima/naplatnim rampama, gde ima. Recimo, autoput oko Zagreba je prilicno zakrcen, prolazio nedavno. Ne znam koliko se moze izbeci, ali ima online kamera dostupnih.
Yesterday at 07:37 AM1 day Author 12 hours ago, Dragance said:Evo, imam ja. Ubaci i stanje na putevima/naplatnim rampama, gde ima. Recimo, autoput oko Zagreba je prilicno zakrcen, prolazio nedavno. Ne znam koliko se moze izbeci, ali ima online kamera dostupnih.Jeste, često bude tamo gužva i planirao sam da ubacim to ali nisam znao da li će se koristiti. Planiraću to kao feature, hvala na ideji.