Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ima li neko ideju gde bi mogao kupiti okovratnik sa zvoncetom koji mogu da stavim maci oko vrata?  :fool:

Gledao sam u Mercator-u ali nema. Moze i neka ogrlica. Pomagajte  :)

Из ког си града? Извини али нисам упамтио. Ако си из БГ имаш у улици Милутина Миланковића (бивши Трећи булевар) хипермаркет у коме се продају искључиво ствари за кућне љубимце. Верујем да тамо има.

Probaj u ulici Stevana Musića, u beloj zgradi  sa silikatnim opekama blizu TIMS-a.

Probaj i u Fruškogorskoj... u nekom atomskom skloništu, sa desne strane kada ideš od Štranda pa prvo skretanje.

:mrgreen:

• Author

Probaj i u Fruškogorskoj... u nekom atomskom skloništu, sa desne strane kada ideš od Štranda pa prvo skretanje.

:mrgreen:

Ovde sam i nasao tako da cu sutra verovatno i da uzmem.

Mene bi nervirala maca koja stalno zvoni.  ::crazy:

nece mene nervirati nego moju devojku  ;D a ako hoce nek mu skine zvonce

Sto se tice zvonceta ja mom macoru napravio sam.

Stari kozni kajs or rucnog sata i na njega stavio zvonce koje sam kupio u radnji za ribolovce.

Nesto tipa zvonce/praporac koje inde na vrh stapa pa daje signal kad riba zagrize.

Inace macke bas i nisu ljubitelji tih stvari oko vrata i cesto pokusavaju da ih skinu.

• Author

Nije fora nego da znas gde trckara po kuci :)

Inace malo se bunio prvi dan ali sad se navikao i uopste mu nesmeta zvonce a meni mnogo znaci kad legnem da spavam da se branim od njega da se nepenje na krevet  ;D

Nije fora nego da znas gde trckara po kuci :)

Inace malo se bunio prvi dan ali sad se navikao i uopste mu nesmeta zvonce a meni mnogo znaci kad legnem da spavam da se branim od njega da se nepenje na krevet  ;D

Izvini ako je indiskretno pitanje, ali kad ga već imaš, držiš ga u stanu, čist je, zdrav, što ti toliko smeta da se popne na krevet?  :roll:

Nemam nista protiv kucnih ljubimaca al` dal` vi to koristite odsustvo velikog brata pa ubacujete teme koje bas i nemaju veze sa putovanjima? :)

Izvini ako je indiskretno pitanje, ali kad ga već imaš, držiš ga u stanu, čist je, zdrav, što ti toliko smeta da se popne na krevet?

Зато што вероватно није зоофиличар па да спава са животињама. ;D

Nemam nista protiv kucnih ljubimaca al` dal` vi to koristite odsustvo velikog brata pa ubacujete teme koje bas i nemaju veze sa putovanjima? :)

pedjalon nemoj da si na kraj srca... odeljak je Trice i kucine, a koliko ja znam tu ne mora svaka tema biti vezana za putovanja...  flowers::

prelistaj, ima tu svega i svacega...  ;D