Posted April 7, 2010 E sad mi je moja karta još draža ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Narode, interesuje me da li je neko kupovao karte Spanair-a preko Internet kartice Banke Intesa?!? Unapred hvala! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 Da. Sve radi bez problema. Kupila sam drugarici Bgd-Bar-Bgd i sve proslo bez problema. Za 319eur 2 karte u junu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Da li neko moze da mi objasni u cemu je fora sa Spanairom? U tabeli, recimo, nadjem cenu za neki let 60 evra, medjutim u Total amount za to isto kaze 125 evra Zasto ova razlika u ceni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Pa dodaju se takse. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Mene je kod njih najviše iznerviralo što 10e za plaćanje karticom uopšte ne spominju do samog plaćanja! Mislio sam da i to spada u onu obavezu da pokazuju sve takse i cene prilikom plaćanja... al eto... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Nisu oni nikakav low-cost Kad bi dosao Rajan i vozio Bg-Barselona, ovi bi ugasili sve motore... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Mene je kod njih najviše iznerviralo što 10e za plaćanje karticom uopšte ne spominju do samog plaćanja! Mislio sam da i to spada u onu obavezu da pokazuju sve takse i cene prilikom plaćanja... al eto... I kod ostalih je tako, ne samo kod njih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 S tim sto ryanair ne bi vozio do Barselone, nego do Girone ili Reusa.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Ma bre, be happy da je i Spanair došao. Nismo imali direktnu vezu za Španiju 20 godina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 S tim sto ryanair ne bi vozio do Barselone, nego do Girone ili Reusa.. Meni je tu ipek bitan princip. Ako se zoves low cost onda to i budi. Da u JATu nema 15 ruku koje moraju da se ugrade u cenu karte, let BGD-BRC bi realno mogao da kosta koliko i ovaj spanair-ov nazovi low cost. Ryan je poznat da leti po livadama ali ces kod njega moci da ubodes kartu i za 10, 20...50eur sigurno. Znaci, zna se da ne leti u sam grad ali je low cost i tu nema prevare. Ovi su samoproklamovani low cost a to po cenama uopste nisu. A ta varijanta, 3 karte na letu ima za 90eur....kod Ryana su sve karte na letu 90eur. Kome ne odgovaraju livade oko Pariza, Barse, Frankfurta...ne treba da lete Ryanom, lepo pise na site-u gde polecu i gde slecu. Mi kad smo isli za Barcu platili smo 9.98 plus visa taksu iz Milana za Gironu. I sad gledam cene...za maj mesec 8eur ta linija plus free online check in. Osim wizz-a i ryana i donekle easy-a...ne vidim low cost u Evropi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2010 Bitno je da se putuje i da postoji sto vise opcija. Bilo bi stvarno lepo kada bi jos neke low cost kompanije dosle ovde. Po Evropi je lako kretati se zahvaljujuci istima, a Beograd je nekako i dalje slepo crevo, nazalost. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2010 Polako nataša Kakvo smo bili slepo crevo, ček skinuli su nam vize, polako će početi više da se putuje. Mada iskreno, kontam da kada bi osposobili Batajnički aerodrom, to bi bila mnogo bolja opcija za ove tipa RyanAir-a itd. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2010 Slazem se s tobom, no stvari su tek krenule da se menjaju i treba biti strpljiv! Mnogima te promene sustinski ne odgovaraju i pokusavaju da koce citav proces... Setite se samo da je npr. FlyNiki pokusavao da dobije dozvolu i ranije, pa su ga odbili. Mislim da je isti slucaj i sa madjarskom kompanijom Orange, iako vidim da su ovde mnogi ljuti na njih. Ima jos takvih primera. Sve te kompanije su, naravno, zainteresovane za novo trziste, ali nekim monopolistima to ne ide prosto u prilog. No, stvari su pocele da se menjaju i menjace se na bolje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2010 S tim sto ryanair ne bi vozio do Barselone, nego do Girone ili Reusa.. Meni je tu ipek bitan princip. Ako se zoves low cost onda to i budi. Da u JATu nema 15 ruku koje moraju da se ugrade u cenu karte, let BGD-BRC bi realno mogao da kosta koliko i ovaj spanair-ov nazovi low cost. Ryan je poznat da leti po livadama ali ces kod njega moci da ubodes kartu i za 10, 20...50eur sigurno. Znaci, zna se da ne leti u sam grad ali je low cost i tu nema prevare. Ovi su samoproklamovani low cost a to po cenama uopste nisu. A ta varijanta, 3 karte na letu ima za 90eur....kod Ryana su sve karte na letu 90eur. Kome ne odgovaraju livade oko Pariza, Barse, Frankfurta...ne treba da lete Ryanom, lepo pise na site-u gde polecu i gde slecu. Mi kad smo isli za Barcu platili smo 9.98 plus visa taksu iz Milana za Gironu. I sad gledam cene...za maj mesec 8eur ta linija plus free online check in. Osim wizz-a i ryana i donekle easy-a...ne vidim low cost u Evropi. Jasno, i meni je draga livada Frankfurt Hahna i radije bih preko Temisvara do Spanije, ali opet iz Temisvara direktno srece u Barselonu. Sto ne znaci da ne bi umrla od srece kad bi Ryanair dosao ovde, na kraju krajeva i Girona i Reus su relativno lepi gradovi za provesti pola dana tamo Ne znam, mislim da prosecni ovdasnji covek, pogotovo mladi, koji nije mnogo putovao ranije sem po ekskurzijama i turistickim aranzmanima, generalno ne voli cimanje, voli da mu je sve direktno i donekle servirano cak kad ide u sopstvenom reziji. Trebalo je da vidite euforiju kad je isla JATova 19.99 kampanja, kao da nista drugo sem JATa ne postoji. Da bi ovde dosao ryan i uspesno poslovao, trebalo bi promeniti stavove tog dela stanovnistva koje bi da putuje, koji su navikli na apsurdnu udobnost i soping ture na ekskurzijama i letovanjima naustrb iskustva sa ljudima i kulturnog dozivljaja.. Razlicita su naravno ocekivanja i zelje svakog, ali dok postoje ljudi (u vecini) koji bi radije davali JATu ili nekog regularnoj kompaniji i duplo vise para, zbog sletanja na centralni aerodrom i klope u avionu, umesto da su negde ostali dan duze ili jeli neki lokalni specijalitet za te pare.. Sto se mene tice, volim low cost i rado ga koristim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2010 Poželimo puno sreće onima koji sutra lete ovu turu i neka podele sa nama utiske ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 14, 2010 I obavezno da nam javite kolika je popunjenost aviona;)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2010 Gubim nerve trazeci jeftine karte za BCN. Do pre dva dana za zeljeni datum cena karte je iznosila 169€. Danas je cena skocila za 30€. Za ostale datume mi izbacuje sve neke skupe tarife od 250€+.....(u pitanju je mesec avgust). Sta mi predlazete, dal' da sacekam jos malo, jos jedno mesec dana pa da vidim hoce li vratiti na prvobitnih 169€ ili da rezervisem po ovoj ceni? Sad je cena povratne karte za zeljeni datum 199€, a plasim se da ne bude jos skuplje iduceg meseca. Sta mislite ?! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2010 Pa ja ne verujem da to može ići nešto drastično jeftinije, a može skočiti u svakom slučaju... Proceni rizik, dati 30 eura više ili rizikovati i čekati, i platiti možda 30e manje a možda 90e više.. Ja da sam na tvom mestu uzeo bih je! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Drugari recite mi jel skupa cena povrtane karte 170e sa taksama za Madrid u julu mesecu? Treba da putujem s bratom pa bih je uzeo ali prvo vas da pitam za misljenje posto je ovo ipak low cost? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Spanair ne spada u low cost kompanije ! To je španska nacionalna, ne znam da li baš glavna, ali nigde nisam našla da je to low cost. Neka me neko ispravi ako grešim... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Kupuj, to je spic sezone i ima jos da poskupi. Wizzairom iz Budimpeste do Madrida kosta manje-vise isto toliko u julu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Drugari recite mi jel skupa cena povrtane karte 170e sa taksama za Madrid u julu mesecu? Treba da putujem s bratom pa bih je uzeo ali prvo vas da pitam za misljenje posto je ovo ipak low cost? to je, ako se ne varam, najjeftinija cena kate beograd-madrid kod spanaira. uzimaj. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites