Posted April 16, 2010 I obavezno da nam javite kolika je popunjenost aviona;)) Izvor: Beta Predstavnici “Spanera“ zadovoljni su dosadašnjim odzivom putnika i naveli da je popunjenost kapaciteta na liniji Beograd-Barselona 67 odsto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 Drugari upravo sam kupio karte online .gif' alt='::'> Recite mi samo posto krecem iz madrida u 7 ujutru kako da dodjem do aerodroma Barajas posto metro radi od 6 sati? Neki autobus ili sta? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 16, 2010 I ja sam to trazio jer letim za Lisabon iz Madrida u 7:15. Ono sto sam ja pronasao je nocni bus n4 Svi nocni autobusi krecu sa trga Cibeles Evo ti detaljnije o toj liniji http://www.emtmadrid.es/Servicios/lineas.aspx?mapaFiltro=50411&tituloLinea=N4%20-%20CIBELES-BARAJAS&mapaX=441392&mapaY=4474842 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2010 Upravo su mi poslali Dear Sr/ Madam We wish to advise of the following schedule change to your booking, please accept our sincere apologies for any inconvenience caused. I, let pomeren 2 dana. Šta ja da radim sa smeštajem koga briga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2010 Da li neko od vas ima ideju kako da na najjeftiniji nacin dodjem do Barselone?? Nije mi problem da presedam na dva leta, samo sto sam nova sto se tice ovih jeftinih letova i ima zilion opcija.....help please!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2010 www.kayak.com uloguj se i tamo ukucaj datume, flexibilno putovanje pa ćeš videti. ili preko expedia.com ... U krajnjem slučaju Spanair ti je opcija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2010 http://24sata.rs/vesti.php?id=72429 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2010 Super im je akcija, al je smor što važi samo za jun :S Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2010 Samo da proverim da li je Spanair otvorio kancelariju u Bgu i ako jeste, gde se ona nalazi ? Hvala ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2010 Posto prvi put putujem u Spaniju-Madrid recite mi da li je potrebno zdrasveno osiguranje na aerodromu odnosno da li me nece smarati ako ga nemam? Jel moze samo crven pasos? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 27, 2010 Osiguranje nije obavezno, a samo sa crvenim pasosem moze bez vize. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2010 Da li može neko da mi kaže da li se dobija obrok u avionu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2010 Da li može neko da mi kaže da li se dobija obrok u avionu? Spaner u traveler, odnosno ekonomskoj klasi nema ukljucen obrok u avionu u cenu karte. Obrok je moguce kupiti tokom leta. Putnici u premium klasi imaju ukljucen i obrok. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2011 Spanair je iz nekog razloga otkazao letove BCN-BEG-BCN za 16.03. i 23.03. i sad imam majku i njenih 5 drugarica da se sve iskombinuju da li mogu da pomere za neki drugi datum + problemi sa smestajem.. uzas. A oni su stvarno idioti pa otkazuju let 15 dana unapred. Profesionalno, nema sta! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2011 jesu li normalni sa cenama? karte su im 650e PO PRAVCU! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2011 Prevod: Apsolutno smo puni, ostalo je još par mesta koje ćemo prodati po najvišoj mogućoj ceni ili nećemo uopšte. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2011 Ja vec mesec dana pokusavam da rezervisem kartu za februar 2011 Beograd- Barcelona- Las Palmas ( tri puta isla ove godine tu destinaciju za 330 eura povratna karta) i svo vreme mi izbacuje podatak da ne postoje letovi tad Ne znam sta se dogadja sa Spanair-om, ali karte su im postale nenormalno skupe. Da li neko ima predstavu u cemu je problem? a bila je tako dobra i jednostavna konekcija iz Beograda do Las Palmasa stignes od 14 i 30 do 23 i 30 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2011 Ja vec mesec dana pokusavam da rezervisem kartu za februar 2011 Beograd- Barcelona- Las Palmas ( tri puta isla ove godine tu destinaciju za 330 eura povratna karta) i svo vreme mi izbacuje podatak da ne postoje letovi tad Sa letom u subotu 14. januara 2012. Spanair će suspendovati saobraćaj za Beograd sve do utorka 6. marta 2012. Nego, izgleda da na njihovom sajtu vise ne moze da se vidi onaj mesecni prikaz cena sto je ranije mogao? Bez veze... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2011 Ne moze da se vidi vise Do pre neki dan je moglo da se rezervise do kraja januara, sad ni to. Ne razumem im poslovnu logiku, na ovaj nacin ce masa ljudi da predje na druge kompanije, fakat sa malo presedanja, ali za istu cenu koju su nudili i oni do nedavno. Lufthansom Bg- Barsa u februaru 170 eura povratna karta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2011 Tek sad videh da trazis kartu za februar 2011 pa zato ne postoje letovi Imas opciju i Ryanair iz Bratislave, direktno lete bas na gran canariu Do Brat. mozes prilicno opusteno preko Bud. vozom za sve ukupno 40-ak E. (kupis povratnu beo-bud, pa u bud. povratnu bud-bra) Ako si flexi sa datumima, kod ryana najbolje da kupujes karte 20 - 50 dana pred put... tad su najpovoljnije, jer je 'sale'. Good luck Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 1, 2011 kompe, spalata, moze da se vidi raspored letova za mesec dana ako pretrazujete na spanskom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 26, 2011 Iznenadna poseta na Spanair-ovom letu: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2012 S obzirom da nema Beograd-Barselona do marta, koju kombinaciju biste mi preporucili do Malage? Trenutno mi najbolje deluje BG-Rim Wizzair (8560 RSD) pa Rim-Malaga Alitalia (£ 173.40), ovo su cene povratnih karata koje sada vidim za datume koje sam izabrao... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2012 A koje si datume izabrao? januar, februar.... Za kraj januara/pocetak februara iz Beograda imas za 250e povratnu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2012 BG-Rim izabrao sam 19. 2. i 11. 3... a Rim-Malaga 20. 2. i 7. 3. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites