Posted March 9, 201015 yr Danas je tačno pet godina otkako je ovaj sajt ugledao svetlost interneta, i to u vidu svega desetak mršavih stranica. U međuvremenu smo zdravo porasli, namnožili se, i uradili razne stvari koje su pre pet godina delovale sasvim nemoguće i apsolutno neizvodljivo.... Pročitajte ceo tekst
March 10, 201015 yr Srecan nam rodjendan!!! Kad pomislim da se vec 5 godina mlataram ovde sa Vama... na svoju srecu!
March 10, 201015 yr Vazno je da je na drugom okupljanju, tj. prvom sa koga postoji slika, bio i drug Tito! Neka nam je sa srecom!
March 10, 201015 yr ju! 5 godina! :0 p.s. ko su svi ovi mnogoljudni ljudi na fotografijama!? jeeeeee!!!
March 10, 201015 yr Sve cestitke Klub putnik Srbije je jedan od najbolih projekata koji sam do sada video u Srbiji. Ono po cemu ga najvise cenim i zasto mislim da ce jos dugo da traje je to sto nije komercijalan. Hoce biti neko obelezavanje u kafani?
March 10, 201015 yr Занимљиво, гледајући фотке, Слоба ниш' није оматорио. haha, baš to sam hteo da napišem!
March 10, 201015 yr Hoce biti neko obelezavanje u kafani? može kafana, al kad ja ozdravim! zaribala sam načisto
March 10, 201015 yr Srecan rodjendan drugari putnici 5 godina nije mala stvar, posebno kada se uzme u obzir dokle se za to vreme doguralo! Bravo za sve koji su doprineli tome.
March 10, 201015 yr Занимљиво, гледајући фотке, Слоба ниш' није оматорио. haha, baš to sam hteo da napišem! Sloba je uvek bio mator, u stvari
March 10, 201015 yr Честитке! Занимљиво, гледајући фотке, Слоба ниш' није оматорио. Ni Jelena se nista nije promenila!
March 10, 201015 yr Sretan rodjendanko drugari! Jos mnogooo malih i velikih putovanja sa punooo osmeha...)
March 10, 201015 yr Drugari, neka Vam je sa srecom i ubuduce! Srecan rodjendan! P.S. Ocekujem blogove i sa osatlih kontinenata ;-)
March 10, 201015 yr Srecan rodjendan i da ga slavimo bar jos 200 god Moram samo nesto da dodam iz mog ugla... Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta. Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije. Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis. Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji. Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima. Hvala sto postojite!
March 10, 201015 yr Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta. Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije. Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis. Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji. Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima. Hvala sto postojite! .gif' alt='::'> To sam odavno želeo da napišem!
March 10, 201015 yr Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta.Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije.Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis.Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji.Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima.Hvala sto postojite!.gif' alt='::'> To sam odavno želeo da napišem! Pridruzujem se cestitkama, i kako neko vec rece: jos 105 pa opet! Ziveli
March 10, 201015 yr evo i ja da se pridružim četitkama, i da vam poželim da porastete VEEEEEEEEEEELIKIIIIIIII.
March 10, 201015 yr Srecan rodjendan i da ga slavimo bar jos 200 god Moram samo nesto da dodam iz mog ugla... Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta. Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije. Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis. Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji. Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima. Hvala sto postojite! Svaka cast! Potpisujem
March 10, 201015 yr Честитам! И ја се, иако нисам члан чак ни форума већ вас само читам, осећам делом подухвата.