Followers 0

Beograd - Lisabon (avion) najpovoljnije?

363 posts in this topic

Izbecih oci al mi ne ide.....

please, ako neko naleti za period 04-18.10. (7-8 dana u tom intervalu) neki sjajan prevoz Bgd-Faro-Bgd (moze i iz okoline a moze i u Lisabon...sta god, samo da se stigne u Portugal).....

Trenutno je na snazi Bg-Memmingen-Faro i nazad Faro-Stokholm Skavsta-Bgd...za 125e povratna bez torbi

04.10. Bg-Memm 17e

04.10 Memmingen-Faro 37

12.10. Faro-Stokholm S 55e

12.10. Stokholm-Bgd 15e

Moze i vise presedanja (tipa Madrid do/od kog ima karata po 10tak e....

Hvala na pomoci  :spot:

Ne pitaj....

....kada je Stokholm uleteo kao najbolja alternativa..

To znaci, ili da je sudnji dan Low cost-a dosao ili da babi trebaju naocare  :shockkk: :shockkk: :shockkk:

Help! Pokušavam naći što jeftiniju kartu za Portugal (za utakmicu u Lisabonu) 15.11. Ona konekcija koja mi je ranije odgovarala Osijek-Frankfurt Hahn-Porto/Faro više ne može jer Osijek-Frankfurt Hahn linija se ukida krajem oktobra. :( Najjeftinije što sam našla je subota, 12.11 Zagreb-Dortmund 18:00-19:45 (Easyjet) 24 eura, sutradan Dizeldorf Weeze-Faro 10-12h (Ryanair) 18 eura (ne bih trošila pare na noćenje) što je ukupno 42 eura ili subota, 12.11. Ljubljana-Paris CDG (Easyjet) 16 eura, Paris Beauvais-Porto 28 eura što iznosi 44 eura. U povratku Faro-Brisel C. (Ryanair), četvrtak 17.11. 07:20-11:00 za 23 eura i Brisel-Beograd (Wizz) isti dan 13:30-15:45 za 44 eura što iznosi za taj smjer 67 eura i ukupno 109 eura. Eh, pošto ne putujem sama to je nekima u grupi pretjerano cimanje, meni nije jer mi nije problem čekati noć za jeftiniju kartu, ali da li postoji ikakva druga opcija? Plus, tu je i jednosmjerna karta do Zagreba i Beograda koja je skuplja od dvosmjerne do ijednog od tih gradova + 2X voz Faro-Lisabon što je, mislim, oko 40 eura ukupno i sve to izađe blizu 200 eura. Čini mi se da sam prečešljala sve moguće opcije (ryan, wizz, easyjet, flyniki, germanwings) i ovo je jedino što sam našla (a nemamo lovu da ostanemo duže).

Evo sad nađoh Swiss-ova linija Beograd-Lisabon, sa presjedanjem u Cirihu, subota 12.11. 20-21:50 Beograd-Cirih, nedjelja 13.11. 09:45-11:35 Cirih-Lisabon, u povratku četvrtak 17.11. 12:15-16:00 Lis-Cirih, Cirih-Bg 17:40-19:25, ukupno 156 eura. Čini mi se da je to najbolja opcija.

@low-cost rookie

Mislim da je greh otići u Portugal samo zbog utakmice!

(ovo ti kaže fudbalski fanatik)

Ja sam letos išao Wizz-om do Rima, pa Easy-om do Lisabona, proveri tu varijantu.

Inače, ulaznice za utakmice, ako nisu član kluba, su paprene! Ja sam pre dve godine, za otvaranje porugalske lige, Benfika vs Akademika, dao nekih €40!

Ne bi da te obeshrabrujem, već čisto da znaš!  ;)

Srećno!

Istinu zboris fanatiche...

Greh, dakako.

A kada smo kod ulaznica.....mi platili 5e za utakmicu 3kola Kupa  Benfica - Arouca prosle godine mislim da je 14.oktobar bio... i jos 5e za sal koji je bas sa te utakmice. Za 10e pun ugodjaj.

Za varijantu samo Lisabon imas i Swiss i Air France iz Beograda povratnu za 150e. S tim sto sa francuzima kreces oko 8 ujutro i u 12 si vec u Lisabonu.

Ocigledno si daleko od Temisvara ali za Lisabon je dobra varijanta TSR-Madrid-Lisabon *wizz+easy.... a postoji sansa da se odgleda utakmica i u Madridu o istom trosku..

@ela

Biće da je Porugal vs BiH  ;)

Karte za reprezentaciju su drastično jeftinije od klupskih, tako da  :party:

Da, u pitanju je BiH-Portugal! Inače nikad nisam išla na utakmice, zapravo sam uvijek bila anti-fudbalski nastrojena, ali nakon što sam prošle sedmice bila u Parizu na utakmici BiH-Francuska, zarazila sam se i sad mi se ide i u Lisabon na tu utakmicu. Kako nikad nisam bila u Lisabonu (a to mi je uvijek bila jedna od top 3 destinacija), taman bi se super poklopilo. :)

Kupio sam za mart kartu temisvar-madrid...a hocu da odem i do lisabona..u madrid stizem uvece u 22h,a nasao sam za lisabon let u 7h,ali nisam siguran da li je sa istog aerodroma... ako jeste ostao bih tu i cekao let..ne mogu da nadjem tu informaciju...pomagajte..

Na karti koju si kupio piše na koji aerodrom sleće. A u informaciji da imaš let za Lisabon u 07:00, isto piše sa kog aerodroma poleće?

Pogledaj da li su kodovi aerodroma isti, za Madrid bi trebalo da bude MAD. Koliko znam, svi letovi za Madrid se obavljaju preko istog aerodroma, Barajas. Ja ne znam za neki drugi aerodrom u bilizini Madrida, preko koga se obavljaju lowcost letovi, tako da je verovatno isti u pitanju. Neka me neko ispravi ako gresim. A ti, ciki, obrati paznju na oznake i bez panike :)

da, da madrid ima samo jedan aerodrom MAD. ako ides wizzair + ryanair, onda definitivno jeste isti aerodrom.

Barajas. Isti terminal posto ocigledno ides easy jet-om. Aerodrom nije bas neki za celonocno knjavanje. Jedino, ako imas malo stvari idi do grada pa se vrati ujutro, malo dremni i nastavi u avionu jos sat vremena.

Posto je easy dobro pokrio tu liniju sa 2-4 leta dnevno zasto prvo ne obidjes Madrid pa tek onda sutra, prekosutra ne produzis za Lisabon...sto da se lomatas ako vec i Madrid imas u planu?. Povratak iz Lisabona je ok jer mislim da se svi avioni uklapaju za vecernji wizz za Temisvar.

Ukoliko hoces, imas jeftinih hotel-apartmana sa free kombijem u blizini aerodroma. Metro je sjajno organizovan tako da ti lociranje u blizinu Barajasa nece predstavljati problem.

hvala vam punooooo...

Isplanirao sam ovako da idem jer u svakom slucaju u povratku ostajem dva dana u Madridu..verovatno cu otici do grada u toku noci,citao sam u nekom predhodnim postovima da ima autobusa koji celu noc voze za aerodrom...

Hvala jos jednom.. :)

Ćao drugari, hoću da idem na leto u Portugal na jedan festival, ali nikako da nađem povoljne karte...Treba mi ili Lisabon ili Madrid, nije problem sedenje na aerodromu ali mi je ipak bitan datum zato što imam bus od aerodroma do festivala...Za sada sam našao Zagreb-Lisabon za oko 170e, ali mora da ima nešto jeftinije...Neko mi reče da su bili letovi iz Bukurešta za Madrid za oko 80 e...Tako da, ako neko zna neku bolju opciju, nek predloži :P

Prilcno je rano za karte sada jer je 4 meseca vremenski period kada karte stagniraju... tek dolaze dani kada ce padati ali ti niko sa sigurnoscu ne moze predvideti cenu. Racunaj 80tak evra Temisvar-Madrid-Temisvar plus MAdrid-Lis-MAdrid jos oko 60... realno da ces izaci oko 140-150e bez mnogo muke. S obzirom da ti je iz Zg redovna linija i da imas ukljucen prtljag i neku klopicu a da je put do ZG ekvivalent putu do Temisvara.... razmisli...

U svakom sl. ja bih sacekala jos jedno mesec dana...

Mislio sam da su karte jeftinije što se ranije rezervišu...A direktan festivalski prevoz od i do aerodroma imam, to nije problem, moram samo da stignem do Madrida ili Lisabona...Hvala na savetima   clap.gif' alt=':clap:'>

zamolio bih nekog ako moze da mi pojasni da li postoji direktni let do lisabona iz beograda....imam kod sebe 500 eura na raspolaganju za kartu.....stanovanje me ceka besplatno bilo bi fino ako bi neko mogao da mi pojasni kada ima letova i koliko je karta evo moje email adrese Strudlastevic@yahoo.com  hvala unapred...

250e je cena koju ces lako naci....

Belgrade (BEG) to Lisbon (LIS) -  5 21 

Belgrade (BEG) to Zurich (ZRH) -  5 21 

Swiss International Airlines 1413 Dep: 9:40AM Arr: 11:35AM 1h 55m Airbus A320 Economy (T)   

Layover in ZRH  1h 15m   

Zurich (ZRH) to Lisbon (LIS) -  5 21 

Swiss International Airlines 2084 Dep: 12:50PM Arr: 2:35PM 2h 45m Airbus A320 Economy (T)   

Lisbon (LIS) to Belgrade (BEG) -  5 29 

Lisbon (LIS) to Zurich (ZRH) -  5 29 

Swiss International Airlines 4581 Dep: 7:10AM Arr: 10:50AM 2h 40m Airbus A320 Economy (E)   

OPERATED BY TAP  Layover in ZRH  6h 45m   

Zurich (ZRH) to Belgrade (BEG) -  5 29 

Swiss International Airlines 1418 Dep: 5:35PM Arr: 7:20PM 1h 45m Fokker 100 Economy (E)   

OPERATED BY CONTACT-AIR FLUGDIENST GMBH & CO. KG     

Cost per passenger (including taxes & fees)  25,774.00 

Total cost for 1 passenger  25,774.00