Posted June 9, 201015 yr Taman što zađete kaldrmisanim uličicama starog Ohrida sa namerom da se popnete do tvrđave i odmerite jezero, grad i njegovo zaleđe, naletećete na neobičnu radnjicu sa natpisom „Национална работилница за рачна изработка на хартија”...Autor: Slobodan KovrlijaPročitajte ceo tekst
June 9, 201015 yr Veoma fin člančić, sviđa mi se. Već sam mislio da je "putoskop" definitivno završio karijeru. Svaka čast, kratko, interesantno, informativno.
June 9, 201015 yr Dosta puta sam prolazio pored, malo sam i zagledao onako na kvarno al' nikako mi se nije dalo da svratim. U svakom slucaju ovo postaje obavezno mesto za posetiti za one koji idu put Ohrida. Ohrid tj. staru carsiju prate brojne interesantne legende pa se nadam da ce i sam grad vremenom na sajtu dobiti putopis kakav zasluzuje. P.S. Ako si mozda zavirio i u radionicu ohridskih bisera, i to slobodno podeli sa nama .
June 10, 201015 yr Bravo. .gif' alt='::'> Bio sam na Ohridu prošlog leta ali mi je ova rabotilnica nekako promakla.
June 11, 201015 yr Bila sam na Ohridu pre tri godine i srecom sam usla u tu radionicu. Bila sam odusevljena...stajala sam tamo 10min nakon sto je zena sve ispricala i gledala u one divne hartije, a , dok se gospodja nije sazalila i poklonila mi jedan primerak .gif' alt='::'> Hvala na podsecanju Slobo