Followers 0

zapadna, istocna, bliski istok gde god i kako god ne pravim pitanje!!!!

168 posts in this topic

slobodan sam drugom polovinom avgusta.i gle cuda sa nikim ne mogu da se uklopim! :cryy: u prncipu svidja mi se varijanta bec prag budimpesta ili istanbul ali sam otvoran i za sve ostale predloge.moze mojim autom- vrlo jeftino, vozom busom stopom pesaka  ;D.... Da vas cujem! clap.gif' alt=':clap:'>

ево мене....

да пробам:

14. августа - правац Стамбол / Цариград / Константинолољ, како ти воља....

18. - пут Кушадасија, тамо ме чекају супер-домаћини у једном хотелу, ништа фенси, 2 *, али је провод супер...

плус, биће и неки српски другари, а хотел је иначе сав у Србима  :dance:

и, као нешто спец, сад кад не треба виза: планирам да 1 или 2 дана/ноћи скокнем до Самоса које је преко пута, на луду ноћну журку / купање, ват евер....

повратак - 27-28...

моја идеја је била возом до ИС, а бусом до КШД... али, ако возиш на гас, можда испадне јефтиније.... удобније...

дакле?

zvuci interesantno zaista.put bi do istanbula kostao oko 80 eura sto ispada 40 po coveku ukoliko idu dvoje za vise jos i manje.sto se hotela tice nisam probirljiv.u kusadasiju sam bio jednom  ne mari.mogli bi se dogovoriti.odakle si?i kako se zoves? :D za mene se vidi iz prilozenog....

Evo razmisljam i ja da utrcim u ovu kombinaciju ako je moguce... ::crazy:

he he takve vas volim!za put do istambula sam napisao.deli oko 80eura sa brojem putnika.cena nocenja u istanbulu od oko 7 eura pa navise.sve ostalo je stvar rezije i dogovora.

Ja bih krenuo 99% sa vama do Istanbula i ostao dok vi ne krenete za Kusadasi, a ja bih se vratio nazad. Zna li neko cenu prevoza odande na ovamo? Voz ili autobus?

i jedno i drugo nije lose.moja preporuka do sofije busom ili vozom od 25-30 eura a od sofije svakako vozom.odakle bi krenuo?mislim odakle si?

Ja sam iz Bg-a, a ti pretpostavljam iz Nisa :D Tako da, stizemo, devojka i ja do Nisa, pa odatle sa tobom. Potvrdio sam sa njom, tako da mozete da nas racunate 100%. SAmo mi reci, taj smestaj u Istambulu, o cemu se radi? Gde je i sl...

da iz nisa.smestaj je u zavisnosti od cene od 7 eura za dormse po hostelima do nekih 15 u ptrisojnim hotelima.meni ta stavka nije mnogo bitna sve dok ima krova nad glavom i tekuce vode fine by me! :D kazite za sta ste ba se moze izbukirati.... samo nebi bilo lose potraziti smestaj koji ima parking zbog auta....

Pa pazi, sto jeftinije i pristojno, sve dolazi u obzir. Dvokrevetna soba bi bila pun pogodak  :)

hocu i ja....ajde dajte na pvt imena da Vas dodam na FB ...pa da se sve lepo dogovorimo...

@Boris

Mzoes da nas dodas preko mail-a, moj imas u mom profilu, a Darko ti je poslao svoj broj sa svog mail-a.

@Darko dodao sam te na fb, zovem te veceras.

za fb-darko milosavljevic u narandzastom dzemperu sam slikano na nou kampu (stadion u barseloni)

vau, kakva guzva iz vedra neba!!!

super, cok guzel ....

jel to nas vec ima 5???

ja sad moram da proverim sa jednom drugaricom, koja caskom menja misljenja, cas jedno, cas drugo, da li je i ona u fazonu, ako jeste - to ce biti problem..... Darko, imas li mesta na krovu????

inace, ja sam imao foru za CS, ali - nisam nista precizirao sa ljudima, upravo jer nisam znao brojno stanje, a takodje - imam i 2 drugara tamo, tako da verujem da nece biti frka za parking - kod njih, ako ga ne bude bilo u hostelu.... i mislim da je sad hostel taman odgovarajuci.....

ok, samo da proverim sa ovom curom, pa javljam -

predlazem da DO DALJNJEG zatvorimo licitaciju za jos ljudi - bez ljutnje molim, a ako ova cura bude isla onda cu se ja povuci, pa cemo se naci u Stambolu!!!

Darko, jel bi ti onda isao i do KSD-a??? ako bi, onda kad "otkacimo" Ogija i njegovu curu  :-[, to bi taman bila dobra kombinacija da nastavimo dalje....  :dance:

Inace, ja sam Ivica, iz BGa, nemam Maricu, a imam vise nego dovoljno godina - 31....  ::crazy:

nadam se da cemo se videti....

kao sto ti napisah na drugom topiku: vi imate prednost !dugo te nije a ovde se bas napravila guzva.kao sto vidis za sad nas ima kao 4 sigurnih, ne znam koliko je pametno da trazimo 5-tog zbog mesta u kolima.do istanbula sigurno a za kusadasi se jos razmisljam.to sto ima mesta za auto je skroz super.barem za to da ne brinem.

druze, jos jednom hvala na prvenstvu, ali - moram da ti kazem, los si iz matematike>

Ogi + devojka, Boris, ti, ja = 5...

i to je bez ove moje drugarice.....

tako da ce biti malko guzvanja, nadam se da (osim mene) nema jos neko elegantno popunjen....  :eat:

ok, nema frke, ako sve bude kako planiram, ja cu dalje u KSD sam....

p. s. jel ti ova cena od 80 e u jednom pravcu, nesto mi je to malo para...

pozzz....