Jump to content

Featured Replies

Posted

Ukratko,

Mozda bih isao dvotockasem do Grcke, pa me interesuje da li bih mogao racunati na nekog od vas za usputne stanice...zadrzavanje u toku dana, obilazak grada ili eventualno jedno spavanje...

Hranu ne trazim, a pivo placam ja ;)

Hvala unapred !

Ako budes isao preko Kragujevca od mene imas burek, pivo i drustvo za jedno 30 km voznje :). Samo sto se termina tice, ja sam tu do sledeceg petka a posle me nema 20 dana, pa ako se uklapamo javi...

Ok, kod mene u Šapcu te onda čeka bostan, ako budem tu. Samo mi javi kad da turim da se ladne.

Ako budeš dolazio, preporučujem ti da od Rume ideš preko Buđanovaca, mnogo je udobnije, a i za nijansu bliže. Posle možeš i preko Klenka, pa železničkim mostom, zanimljivij je od drumskog.

Ja ću da te ispratim od Novog Sada jedno 50km ako ti odgovara društvo. Samo se javi :D

• Author

Svako drustvo je dobrodoslo ;) !

Za Nis bi mi pre odgovaralo nesto pre 30.08., mada jos nije nista definitivno...hvala u svakom slucaju...

P.S. Hvala i za bostan  :D

• Author

U mojoj zgradi...vezan u prizemlju za nosac biciklova (uvece nosim gore, ali kada znam da ce mi u toku dana jos trebati - onda dole)...

Nemam sliku i jedino sam javio taj dan Fanatiku (oni znaju kako izgleda)...

Znam za mnogo neuspesnih akcija, pa ni necu traziti mnogo...jedino se razmisljam o prijavi SUPu, jer sam cuo da, ako si uporan, dobijes nazad "neki" bike !