Jump to content

Featured Replies

Posted

dunav-thumb.jpgUz pomoć trikova, vadeći kao zečeve iz kacige obećanja o dobroj zabavi, plaćenim troškovima pa čak i simboličnoj zaradi, Jone je uspeo da im nešto pre ponoći, usred radne nedelje, obezbedi troje biciklista odgovarajućeg opisa (da su u dobroj kondiciji, da imaju bisage i da izgledaju 'evropski', šta god to značilo): Damira, Marka i mene...

Autor: Snežana Radojičić

Pročitajte ceo tekst

super! baš mi je prijao tekst uz prepodnevno pijuckanje kafe :) vrlo mi se sviđa humor, predstava karaktera nemaca, i uopšte, ceo događaj, mesta i susreti :)

inače, videla sam samo jednom prilikom taj ležeći bicikl, rekumbent kako li se već zove, kako piči putem između automobila i zgranula se, kao ne toliko upućena u biciklizam bila sam nepripremljena na tu scenu :D koliko je to čudo uopšte udobno? pošto meni uopšte ne izgleda tako, o bezbednosti da ne pričam :)

Eto i iz nečija tri mučna dana može da ispadne sjajna i zabavna priča!!  :spot:

Dopada mi se kako opis parčeta Srbije teče nekako usput, a ispada prilično jak.

E da  mi je na kraju pogledati šta su uradili Nemci sa filmom...  ;D

Katastrofa, kakvi su ti novinari.... Dobro ste ih otrpeli! Zanimljiva priča, ispričana sa odgovarajućim smislom za humor i dramske preokrete. Jedino što mi je povremeno umanjivalo uživanje u čitanju je gomilanje epiteta i "poetičnih" fraza koje malo liče na one iz ambicioznih turističkih vodiča. Ali, to je verovatno stvar ukusa. :)

Hvala svima na čitanju i komentarima.

@rayuela, ja sam par puta samo sela na rekumbent ne pokušavajući da ga vozim. Međutim, oni koji ga voze tvrde da ko jednom oseti udobnost vožnje u ležećem položaju, taj se nikad ne vraća na klasičan bicikl, koji 'ležeći biciklisti' nazivaju žuljoguz ;)

@bobo, Nemci su obećali da će nam poslati film kada bude montiran, a s obzirom na to da iza cele (ne)organizacije stoji TOS, verujem da će se naći i na njihovom sajtu.

@lazare, Žika zaista podseća na Miletića, s tim što deda više umetnički dorađuje svoje rukotvorine.

Slatko se nasmejah, a i iznervirah :) Nikako da posetim taj kraj, a imam zelju odavno, sada ste me samo podsetili na to, moracu sto pre ;)