Jump to content

Featured Replies

Posted

..ispred Katedrale. :)

Ako ste na CS-u, možete se zapljunuti ovde. Ako niste na CS-u, onda dođite da čujete o čemu se radi. Uglavnom, ako ste u Novom Sadu ili okolini, svratite u sredu da odemo na pivo ili voćni sok! Ako nekom trebaju instrukcije ili informacije, može da pita ovde ili preko privatne poruke. :)

Vidimo se!  :gossip:

Imam savrsen predlog! Drug ima svirku u nekom klubu u centru (ne mogu se setim kom). Svirka bi trebala da pocne u 8, znaci pocinje ne pre pola 10. Mislim da mozemo taman na pocetak da dodjemo.

Rec je o bendu Lav Kovac kvartet, sviraju fjuzn dzez, instrumentalna muzika. Interesantno, zivahno i vrlo profesionalno s obziorm da su sve mladi muzicari.

Ili mozemo jednostavno da vidimo za sta je ekipa u tom trenutku.

Ja dolazim na okupljanje, a što se Lava Kovača tiče, za sam pod uslovom da je svirka na otvorenom. Ne sviđa mi se ideja da u sred leta sedimo u zatvorenom i zadimljenom ako ne moramo.

Pa znace gde je svirka moj drugar verni saputnik kaucsurfer Goran koga dovodim.:D

Svirka je 100% na zatvorenom, ni meni se ne scidza sto je tako al' moram druga da ispostujem pa sam mislio i vas da upletem.  gent