Jump to content

Featured Replies

Posted

Pre svega sajt i forum su super,a o korisnim informacijama da ne pricam...

Ali nije mi jasno zasto nema opcije avatara?Nije da zakeram,ali pored toliko podrzanih opcija u samom reply-u(cak i flash podrzan),dobrog izgleda itd. nedostatak avatara mi je nekako nelogican...cak i free serveri daju paket avatara i dozvoljavaju njihovo postavljanje i sa neta i iz kompa.

Ima li neko odgovor?

Nije da sam admin, ali imam svoje misljenje, naravno :-D

Meni se avatari koje bi svako stavljao sebi nekako ne uklapaju u ovaj forum, ali mi je simpaticna ideja gde bi svako imao cipelu kao avatar koja bi u zavisnosti od broja postova (kao kad se menja title) sve vise bila izlizana :-D Ko ima najvise postova avatar mu bude cipela iz logoa sajta :-D

Ma kakvi avatari, zbog smrdljivog telekoma josh uvek gomila ljudi ima dial-up pristup, onda bi morala da se ogranichi velichina avatara na par kb da bi sve radilo podnoshljivo, onda bi neko trazio da se to poveca jer bi on da stavi sliku od sestrinog dzukca, pa bi neko stavio neku bezobraznu sliku, pa bi se raspravljali da li je to dozvoljeno, pa...

boooooring...

onda bi neko trazio da se to poveca jer bi on da stavi sliku od sestrinog dzukca, pa bi neko stavio neku bezobraznu sliku, pa bi se raspravljali da li je to dozvoljeno, pa...

boooooring...

:LOLLL: hahahahaha  :rofl:

neka si im rekao!

ali ne mislim da bi iko stavio bezobraznu sliku... fini su ovde ljudi.  zvizhd

ja sam protiv avatara jer:

1) usporavaju rad foruma

2) ne nose nikakvu korisnu informaciju. super je to - druženje, zajebancija i tako, ali ne treba zaboraviti šta je suština ovog foruma. suština su putovanja. avatari su mi više za ne-tematske community forume gde ljudi idu da bi pisali prvo što im padne na pamet.

• Author
ja sam protiv avatara jer:

1) usporavaju rad foruma

2) ne nose nikakvu korisnu informaciju. super je to - dru?enje, zajebancija i tako, ali ne treba zaboraviti ?ta je su?tina ovog foruma. su?tina su putovanja. avatari su mi vi?e za ne-tematske community forume gde ljudi idu da bi pisali prvo ?to im padne na pamet.

Moram se sloziti da su oba razloga opravdana...tnx na brzom obrazlozenju  :spot: