Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas sam u par navrata primetio da su postovi koji su nekada stajali u jednoj temi razbacani u druge teme!?

Konkretno iz teme o obilasku laguma neki postovi su premesteni u temu o besplatnom slanju poste  :?

Zatim sam nekoliko puta pokusao da posaljem porku Lazaru preko foruma ali bez uspeha, samo prijavljuje neki error  :o

Sta se desava? Da nije neki napad hakera ili neka visa sila  ::crazy:

Pogledao sam sad te postove za koje reče da su prebačeni - ne piše nigde u logu da je bilo pomeranja postova, a ako malo pažljivije pročitaš, shvatićeš da je u toj temi svesno skrenuto u offtopic na temu laguma, a ti verovatno nisi ni primetio kad si odgovarao :)

Što se tiče slanja pm-a, ne znam šta se tu desilo. Jel ti sajt štucao kad si probao da pošalješ poruku, ili je sve normalno radilo, samo to nije htelo? Jel hoće sad?

Doduše, čim si ti postavio temu, sajt je umro na sat i po... Al ispostavilo se da su radili neki upgrade na serveru, i biće još nekih radova tokom ove ili sledeće sedmice, pa se može opet desiti duži prekid.

• Author

Zasto uvek sajt umire kad ja hocu nesto da napisem!? Ili ja mozda stalno nesto pisem  ::crazy:

Zasto uvek sajt umire kad ja hocu nesto da napisem!? Ili ja mozda stalno nesto pisem  ::crazy:

bice da ti stalno nesto pises ;)

• Author

Pogledao sam sad te postove za koje reče da su prebačeni - ne piše nigde u logu da je bilo pomeranja postova, a ako malo pažljivije pročitaš, shvatićeš da je u toj temi svesno skrenuto u offtopic na temu laguma, a ti verovatno nisi ni primetio kad si odgovarao :)

Izgleda sam pogubio neke ovcice  :bag: