Jump to content

Featured Replies

Posted

Sutra, tj. 22.10.2010. u 18.30h na TV Avala bice price o KPS-u i knjizi Neutabanim stazama.

Bilo bi fino kad bi neko snimio da i mi koji nemamo taj program to pogledamo  :)

• Author

Da, ja sam pricao i nadam se da je koliko toliko bilo ok.Trebao je i Vasko da dodje ali nije uspeo na vreme da se probije do BGD-a.

Na zalost nismo stigli mnogo da pricamo  programu jer su morali da skrate malo zbog drugih nekih prica i vesti koje su se oduzile pre nas.

Pokusacu da dodjem do snimka ako je nekako moguce i voleo bih da cujem neki komentar kako je bilo,pa makar i boleo :)

Evo nece mnogo da boli :)

Sve je manje vise lepo receno o KPS-u za dosta kratko vreme. Ja bih samo za sledeci put ubacio neku  anegdoticu iz knjige, cisto da se ljudi malo zaintrigiraju sta sve tamo pise.

I da se lepse obuces :P

• Author

Hvala,hvala, a sto kazes za anegdotu, toliko mi je brzo sve proslo da nisam ni svestan koliko je kratko trajalo, pa nisam ni stigao da pomenem neke stvari.

Po dogovoru je trebalo da traje bar jos toliko koliko je bilo,ali bice jos prilike nadam se.

A za obalcenje, hm, sta da radim, tako me zena poslala :) :) :)  :P

• Author

Svaka čast! Aj nabavi snimak, da metnemo na sajt. :blob:

Cu probam

Nisam ni ja uspeo da odgledam, ali, eto, iskusio sam rekordnu voznju od NS do BG autoputem tacno 2 sata i 48 minuta, believe or not, taman da zakasnim na sve...pa svaka cast coveku- snasao se, iako do poslednjeg casa nije znao da ce sve morati da odradi sam.

• 3 months later...