Posted October 18, 200618 yr Svake prve subote u mesecu organizujemo obilaske podzemlja Petrovaradinske tvrdjave. Okupljanje je u 13h "kod sata". Obilazak traje 2 sata. Ponesite baterijske lampe (preporucujemo da pinesete i rezervne baterije. Obucite ocecu koju ste planirali da perete. Nesto na glavu (paucina) i dobru volju. Asocijacija za fortifikaciju
October 19, 200618 yr Bas cool,nego cisto informativno-ko to organizuje clanovi ovog sajta i foruma ili ljudi sa tvrdjave (pretpostavljam da je ovo drugo)
October 19, 200618 yr Kao sto je Nenad vec naveo organizacija je Asocijacije za Fortifikaciju ciji su svi clanovi ujedno i clanovi ovog foruma tako da su oba tvoje predpostavke na dato pitanje tacne. Kako god, ako te zanima podzemlje znam da si sa Nenadom u sigurnim rukama.
October 19, 200618 yr Tnx,skontah Mozda i naletim da se gubim po pezosu,pogotovo ako se nakupi odece za pranje
October 20, 200618 yr Author Za klaustrofobicne i panicne osobe tamo nije mesto kao nrp ovoj novinarki http://www.dnevnik.co.yu/modules.php?name=News&file=article&sid=15180
October 20, 200618 yr Imam vec par zrtava za prvu subotu novembra, nego mozemo li nekog da zaboravimo dole, kao slucajno
November 16, 200618 yr Author Zbog bolesti vodica, vandredno, samo za vas ponovo u vasem gradu obilazak podzemlja u subotu 18. novembra. 13h "kod sata". ponesite baterijsku lampu.
December 9, 200618 yr ja sam dugo studirala u novom sadu i nikada nisam obilazila podzemlje Petrovaradina, jel to jos uvek postoji
December 9, 200618 yr Hej hoj! Kad god resis da se pojavis u Novom Sadu, bice neko raspolozen da ti pokaze podzemlje. Ono naravno i dalje postoji ali prete mu razni sitni kapitalisti i ljudi nesvesni njegove vrednosti... Nadamo se da ce postojati i za nasu decu i decu i njihove dece i tako dalje dok je sveta i veka Pa se ti javi, jednom...
December 13, 200618 yr Author Ajmo jedan dan u podzemlje. Npr, kada bude pao sneg i sta znam. Idemo 'nako. Ljude vise zanima podzemlje nego nadzemlje. Pocetkom novembra imali smo 41 osobu na obilasku podzemlja. Pocetkom decembra imali smo 0 (nula) osoba na obilasku nadzemlja. Sta vam to govori?
December 13, 200618 yr Poz ekipa, super vam je forum I ja bi' isao, al' malo je brrr...!! Bejah tamo pre vise od 10 god., a i to sto smo isli kao klinci je bilo odes par koraka kroz hodnik, i onda neko vikne nesto i svi se i onda svi trk nazad, jedni preko drugih... Mozda je sad "malo" hladno, al' uz malo zagrejave i taj problem nije ne resiv!!
December 15, 200618 yr Author Ajmo ovako da najavimo unapred. U nedelju 24. decembra u 12 časova "kod sata". Moze?!
December 15, 200618 yr Dizem dva prsta ( A gde je smajli sa dva prsta?! ) Pa, moram i ja vec jednom da krocim u te katakombe. Evo stidim se sto zivim u NS-u i nisam ih vec posetila. ( Gde je stidni smjlika?! Treba da se stidite )
December 16, 200618 yr Da li jos uvek vazi obilazak za sutra? Sutra je kod mene radna akcija, kojoj nema kraja, tako da ne mogu da ostavim ljude, a ja odem u provod. Izvinjavam se, ali ovo se maaaaaaaalo razviklo (mislim na rintanje).
December 21, 200618 yr Odgovara nedelja... vidimo se svi tamo! Ako se dovucemo iz Bg-a do podne... ondak stizemo svi kod sata!
December 21, 200618 yr Bice Internacionalno, dovodim dve Australijanke Verovatno... A vi da budete fini
December 21, 200618 yr Ako dolaze Australijanke ... mozda ja kupim kartu do Novog Sada! Nadjite mi smestaj ako u Novi Sad idemo u subotu vece!
December 24, 200618 yr Author Komentar na dana?nji obilazak podzemlja... zvonciciiii? Najbolji utisak (meni) bila je pojava jednog padobranca iz SAD-a. Niodkuda pojavio je lik u podzemlju sa nama. Kasnije smo iz price sa njim skontali da je on John Duchesneau i Tour Guide u FORT ADAMSU (state of Rhode Island - izmedju Bostona i New Yorka). Evo linka: http://www.geocities.com/~jmgould/fortadams.html Lik je inace dosao samo da bi video Petrovaradinsku tvrdjavu. Gledao je prilog na MTV o EXIT-u i morao je da dodje i da je vidi.