Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li bi moglo nekako se izvede da se na sajtu KPS-a postavi link ka stranici Donatori (ili mozda prijatelji kluba) negde gore  recimo izmedju "Klub putnika - clanstvo" i "Linkovi". Mislim da bi to bilo veom lepo da se zahvalimo svima koji bi pomogli funkcionisanje Kluba putnika Srbije na neki nacin, nadam se da cete se sloziti samnom.

hteo sam da ubacim i nekog smajlija u post ali nam fali smajli koji daje novac  ;D

Pa, to i jeste dobar običaj... da postoji strana na kojoj su navedene institucije i firme koje su pomogle. Jedino što bi kod nas taj spisak imao jednu stavku - Ministarstvo omladine i sporta (za projekat "Putnička radionica").  :D

• Author

Pa mora od necega da se pocne ;) Inace ja bih pored Ministarstva omladine i sporta stavio i chabu, zasluzio je :)

• Author

Postujemo tvoju volju :) Iskreno zasluzio si zbog pomoci oko hostinga  :comp: ali na tebi je da li zelis ili ne i tvoja volja se mora postovati.

To bi zvučalo dobro:

"Klub putnika Srbije zahvaljuje se za podršku Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije i Čabi".  :tt:

Mislim da bi bilo dobro da imamo još par donatora pre nego što napravimo tu stranicu. Za sada je dovoljno se što u tekstu o radionici i publikaciji koja je iz nje nastala pominje podrška MOS.

Guest
This topic is now closed to further replies.