Jump to content

Kako vam se svidja 8 members have voted

1. 1. Kako vam se svidja

• Uzas !!!
      0
    • Osrednje
      6
    • Korisno
      3
    • Odlicno
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Danas je zaziveo moj website: www.motodiary.info

Recite mi sta mislite o njemu, sta biste promenili, dodali, oduzeli,...

Za problem oko rezolucije znam i to ce biti uskoro reseno.

Takodje ce stranica putopisa biti problematicna za korisnike sa modemom. Trudicu se da naredne putopise uradim na vise stranica da bih olaksao uceitavanje

Pozdrav

Evo ja bih imao jedan komentar. Nije baš praktično da ceo putopis strpaš na jednu stranicu, sa desetinama slika i užasno dugačkim tekstom itd. Razbij ga na više stranica, na svaku stavi po par slika. Tako će ljudima moći da se učitava jedna po jedna stranica, kako budu čitali, a neće morati da čekaju da se ta ogromna količina podataka učita odjednom.  smartass

dreamwaver, ha? klasichan template :P

bokonon lepo kaze, stavi link ka sledecoj strani "nastavak" kao shto je to uradjeno u putopisima na ST-u.. mnogo je praktichnije zbog uchitavanja, i izgleda.

zaglavlje? palme? hm..

linkovi i kontakt uvek idu na kraju, a pochetna, tj  home, uvek na pochetku .

a ono "zahvaljujemo se" treba da stoji pod retzimo "partneri" pa onda tu da idu zahvalnice njima.. , jer linkovi su samo linkovi, i tako treba da ostane..

a background, opet bi trebalo da ide neka obradjena fotografija, koja ima veze sa sadrzajem..

(a joj, sad gledam shta sve napisah.. sorry..)

• Author

- palme ce biti uklonjene cim smislim neki prigodan logo

- sto se tice dugmadi za linkove nikada nisam obracao paznju na redosled, pogledacu sta je neki standard pa cu izmeniti

- "zahvaljujemo se" ce biti svakako izmesteno, trenutno sam bio zauzet prevodjenjem na engleski i prepucavanjem sa host providerom posto je bilo nekih nesuglasica

- a sto se tice backgrounda, mislim da ce ostati jednobojan. uvek sam mrzeo kada oma nesto iza teksta sto mi smeta citanju

- slider levo-desno ce biti uklonjen cim nadjem nacin

U svakom slucaju hvala za predloge. Kao sto sam i rekao ranije ovo sam tek zavrsio i uploadovao a modifikacije slede. Svi predlozi i kritike su dobrodosli.

Evo, moj predlog ti je umesto palmi - klasje zita :)  Kad je vec sajt "Vojvodinian motorcycle diaries" :)

Slicne komentare imam kao i anchy i bokonon, pa necu ponavljati. Mada ja i nisam neki expert i meni se skoro svi sajtovi svidjaju :) jer znam koliki je posao napraviti jedan.

Sve cestitke za sajt i samo napred. Polako, pa ce bivati sve bolji i bolji!

Za koju si rezoluciju optimizovao sajt? Dobijam horizontalni scroll na 1024x768 (prvo sam mislio da je zbog Opere, ali isto je i u IE-u), a to mu dodje kao neki standard danas, posto retko ko ima 800x600, a uprskos bumu tft-a treba da prodje jos neko vreme dok 1280x1024 ne postane standard.

Za sad samo ta kritika, nemam vremena da razgledam dalje :)

ja na 1360x1024 dobijam horizontalni skrol  :grin:

moj savet je da nemaš onaj home page, nego da se odmah učitava verzija na jednom od jezika, a da gore negde staviš izbor promene jezika, mnogo je efikasnije zbog pretraživača...

• 2 weeks later...
  • Author

site motodiary.info je doziveo dosta izmena.

- nema vise palmi !!!

- scroll levo desno se nece pojavljivati iznad 800x600

- dosta izmena u samom dizajnu

- putopis podeljen na stranice po danima,...

proverite sami

ovako bi trebalo nekako da izgleda i finalna verzija. Ovih dana pocinjem da radim na drugom putopisu pa ce se i on uskoro pojaviti

Stvarno, i izgled i funkcionalnost su se popravili, iako ima još prostora za napredak.? :grin:

Nešto što mi je upalo u oko na prvi pogled

- mogli biste da promenite imena stranica da ne stoji "template" u zaglavlju.

- dodajte na svaku stranicu putopisa navigacione dugmiće ("sledeća strana", "prethodna strana", "prva strana", "home page")

Samo napred!? :-)

• 1 month later...
  • Author

Dodao sam drugi putopis po Rumuniji i ako nekoga interesuje neke stvari u vezi restauracije oldtimer motora

Pozdrav