Posted May 8, 201114 yr Muzika trešti na sve strane, ljudi pevaju i igraju u po bela dana, rastamani sede, ili češće - leže, na trotoaru, i puše gandžu. Osim prodavaca i taksista, retko da neko nešto radi, mada, kada bolje razmislim, i tamo gde ja živim takođe retko ko radi... Autor: Stanimir Perišić (behemot) Pročitajte ceo tekst
May 9, 201114 yr Jao Behemote, kakav si profi stalker, snimao pijacu kao, a? Ako mene neko pita, na tom filmiću bila je snimana Jamajčanka u žutoj majici, sve dok nisi spazio Jamajčanku u suknjici
May 9, 201114 yr hehe, taman sam hteo da iskomentarisem za onu u zutoj majici, al me chivitli prestigao jedino sto ja vidim da si stavio glavu u torbu, bilo bi da je naisao njen muz ova dvojica su kao neke vodje navijaca? deluje kao da vicu: 'pra-vda za Be-he-mo-ta '
May 9, 201114 yr Ma ajte molim vas. Kleveta. Nisam ja kriv sto gde god da krenes u Ocho Riosu prelepe Jamajcanke iskacu sa svih strana.
May 9, 201114 yr Nema potrebe da se slažem sa prethodnim komentatorima Super si predstavio atmosferu, baš deluje kompletno kad se ubaci i video. Hoće biti još pisanija sa Jamajke?
May 9, 201114 yr Реално... одличан путопис.. мене интересује то око јамајчанки па бих волео бољи извештај, иако се не ложим на црнкиње.
May 9, 201114 yr Sve je rekao u rečenici: "Prolazile su pored mene kao pored Turskog groblja.. Ali zato su..." Super kul lajk
May 9, 201114 yr Hahahah odlično, svaka čast! Snimak "pijace" je fantastičan Ako ovako nastaviš, vidim da će ti članovi foruma donirati za video kameru...
May 9, 201114 yr Mamboklap. :DDD Dobro napisano... .mislim da je prava reč "lepršavo". P.S. Da postoji međunarodni festival snimaka pijace, mislim da bi ovaj tvoj pobedio.
May 9, 201114 yr "Ako ovako nastaviš, vidim da će ti članovi foruma donirati za video kameru... " Prvo je Beauty na redu.
May 9, 201114 yr Ne verujem da ce biti jos necega na temu Jamajke. Ne znam sta bih vise napisao. Eventualno da je bilo tu dosta izlezavanja na plazi. A za tebe bjuti cu da uvezem par crnkinja, ali mora da zavrsis sam oko carine i pdv-a. Hvala na komentarima drugari.
May 11, 201114 yr Nisam, nazalost. Hteo sam da odem do Kingstona, ali su mi rekli da je poprilicno nebezbedan za belce. Obicno ne veujem u te price, ali ipak nisam otisao. Rado bih otisao u neko seoce da zivim sa rastamanima par nedelja. Meditacija. Dza. No, nije bilo vremena za to. @Бехемот Јави на време да ослободим места
January 7, 201411 yr Ya Man, na Jamajci je sve kao i uvek. Pije se Red Stripe, vari buksna, kanadski turisti se mazu sokom od aloje jer su izgoreli na suncu, hahahaha- Kanadjani... Dobro ostrvo. Pozdravi. Mir i ljubav.