Posted September 23, 2011 Kaže da je ovo bilo neophodno za stupanje na snagu sporazuma - dakle poslednji korak. Verovatno će neko uskoro javiti da je prešao granicu bez vaučera ili će zvati ambasadu da proveri. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2011 Drugari e sada nakon ukidanja viznog rezima izmedju ukrajine i srbije da li jos uvek postoji mogucnost odlaska sa vaucerom kako bi se ostalo duze...zeleo bih da u ukrajini ostanem 3 meseca pa da li neko moze da me informishe da li je moguce to odraditi sa vaucerom ili bi sada po novonastaloj situaciji bila potrebna viza? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2011 I jel trebaju vize za Ukrijinu ili ne? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2011 Koliko znam-ne. Potvrdjeno je da su vize ukinute, tako da ne bi trebalo da bude problema. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2011 Kako moze da se najbrze zavrsi vaucer za Ukrajinu? Ja sam u Brnu trenutno...izgleda da trebaju vize jos, ovi likovi iz Kijeva su mi to danas javili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 17, 2011 Foreign Ministry: Visa-free regime between Ukraine, Serbia to kick off in December Interfax-Ukraine An agreement between Ukraine and Serbia on visa-free travel will take effect in December 2011, the Ukrainian Foreign Ministry has reported. "The agreement between the governments of Ukraine and Serbia on the abolition of visa requirements for citizens comes into force in December of this year," head of the Ukrainian Foreign Ministry's information policy department Oleh Voloshyn announced at a briefing on Tuesday. According to him, the abolition of visas will help increase the flow of Ukrainian tourists to Serbia, and vice versa. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 18, 2011 Tačnije 7. decembra 2011. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2011 E neka je na zdravlje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2011 Jos kada bi se sporazumeli i sa Moldavijom, pa da ne moramo da je obilazimo na putu do ukrajinskog mora... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2011 Jos kada bi se sporazumeli i sa Moldavijom, pa da ne moramo da je obilazimo na putu do ukrajinskog mora... To s Moldavijom teže da će da bude skoro nekada...barem moje mišljenje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2011 Od 08.12.2011. drzavljani R. Srbije i drzavljani Ukrajine mogu ulaziti na teritoriju R.Srbije odnosno Ukrajine bez viza i boraviti do 30 dana u periodu od 60 dana od dana prvog ulaska. http://www.msp.rs/Srpski/konz/ukrajina.html Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2011 Cestitamo, ovim nam se otvorio put ka istoku u potpunosti..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 8, 2011 Jos samo Moldavija i Azerbejdzan i tutto completto... mada moram priznati cudno mi je kako to da sa prijateljima nam Azerima ne potpisase sporazum o bezviznom rezimu ;-) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 9, 2011 Ne znam ni ja, kao toliki prijatelji, spomenike dizu, a za vizu, sipak . Mada je meni najvaznija Ukrajina, jer se otvara put ka Rusiji i Kazahstanu, a odatle i ostalim "stanovima" .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2012 Desetog oktobra sam stigao u Belgorod (Ru) - 40km iznad granice sa Ukrajinom 80km iznad Kharkova. Dvadesetosmog oktobra sam pokusao da predjem granicu i odem do Kharkova u kupovinu i obilazak ali su me na granici vratili. Kod sebe sam imao srpski pasos i migracionu kartu. Rusi su mi uzeli migracionu kartu i pustili me, ali su me Ukrajinci vratili jer nisam mogao da udjem samo sa pasosem. Nadam se da je sada sve u redu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 6, 2012 Vize su formalno ukinute u novembru, zato si imao problema. Ja sam prosao vozom kroz Ukrajinu nesto pre nove godine i to sasvim neplanski, tako da sam bio bez vize, pozivnog pisma ili bilo cega. Lik na granici me je bas odmeravao, detaljno pregledao pasos, ispitivao kuda idem (trenirao covek strogocu malo), da bi na kraju provukao pasos kroz aparat i lupio pecat. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites