Followers 0

SRB Plus

11 posts in this topic

Pozdrav svima

Trazila sam da vidim, da li je neko pokretao ovu temu, ali izgleda da nije...

Zeleznica Srbije je izbacila tu karticu za putovanja u nashoj zemlji, sa mogucim ostvarenjem popusta od 30 %..

Kartica koshta 400 din za osobe do 26 godina , preko 26godina  600 din, i  penzionere ,valjda, 800 dinara...

Za njeno podizanje vam je potrebna mala fotografija i licna karta , na bilo kom shalteru Zeleznice Srbije...

Jako dobra i korisna stvar...

A da, tih uplacenih 400 din vazi godinu dana...

Toliko od mene.. pozdrav    :mah:

Боља варијанта је Раил плус чини ми се и за међународне и за домаће линије.

Slazem se ,ona je za plus Republiku Srpsku, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu (mislim da nisam nishta propustila) ,ali je 10 ili 15 eura...

Nije ni ova kartica loshaa ,naravno, ali ova je jeftinija ,pa je samim tim i primamljivija :))))

Wikipedia

RailPlus is a program offering a 25% discount on all border crossing train tickets in Belgium, Bulgaria, Denmark, Finland, Greece, Great Britain, Italy, Croatia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Austria, Poland, Romania, Switzerland, Slovakia, Slovenia, Serbia, Montenegro, Czech Republic, Ukraine and Hungary. It is included in some national discount cards, but must be purchased separately in other countries. In France, Ireland, Sweden, Portugal, Spain and Norway the Railplus scheme is only for those under 26 years of age. The RailPlus card also provides a discount on some international ferries.

Не знам колико се исплати ако на Балкану користиш Balkan Flexi, а за међународне возове често постоје специјалне понуде, групна путовања и сл. И притом не важи за Немачку :) Мада ако имаш Euro 26 или неку сличну картицу, онда кошта ваљда 4€.

Za njeno podizanje vam je potrebna mala fotografija i licna karta , na bilo kom shalteru Zeleznice Srbije...

Jaoooo care, ubih se od traženja upravo ove informacije! Hvala ti puno!  klanj::

Nadam se da si video da je post od 16.07.2011. Proveri da se nije nesto promenilo u medjuvremenu.

i clanovi ferijalnog saveza mogu da kupe jeftinije ove povlastice, i kad se doda clanarina ferijalaca,opet se isplati :) to vazi za one starije

Nista se nije promenilo ja imam jednu ovakvu karticu doduse posto imam ovaj ISIC kostala me je 100 dinara sto je stvarno bruka  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>. Mislim ne koristim je gotovo nikako jer vecito imam flexi, al nekad zatreba kad idem negde blizu a znam da siguno necu da otplatim flexi voznjama tog meseca  ;). Inace cene su bez povlastica:

Odrasli                           800,00

Lica starija od 60 godina   400,00

Mladi do 26 godina           400,00

Za članove Ferijalnog saveza Srbije, organizacije SOSF(ETC) i udruženja građana: EURO 26, ISIC, ITIC i IYTC, cena legitimacije iznosi 100,00 din.