Followers 0

Rusija.Tako lepa,ali geografski tako daleka :(

11 posts in this topic

Molim vas,da li neko zna kako je najjeftiije do Rusije.Voz je skup (166 evra do Moskve i 49 sati),a za Rusiju nema jeftinih letova.Da li neko zna odkle ima jeftinih letova iz okolnih zemalja ili iz  Evrope,a da možemo nekim jeftinim letom doći dotle.

Tražim danima po Internetu,ali nema pa sam počeoda gubim nadu da ću uskoro u Rusiju.Hvala vam.

на промоцијама карта повратна буде испод 100 евра... Па купи два месеца три раније и ето ти. Или стопирај...

Gde bude karta tako jeftino?

Čitao sam po forumu da najjeftinija i najbržaopcija da se "Air Baltikom" leti do Rige,a odatle autobusom(neki koje sam našao na sajtu "Eurolajnsa")oko 30 evra do Sankt Peterburga,ali za Moskvu nema ništa.

Ma ima da odem tamo pa makar išao biciklom na kom mi stalno guma izduva,ali ću otići tamo.

Ovo je malo komplikovanija varijanta, ali kad vam se vec toliko ide mozete ovako, potrosicete vise vremena ali cete videti jos razna zanimljiva mesta usput.

1.Beograd-Budimpesta- povratna vozom 26 eura

2.Budimpesta-Zahonj (Cop)- u jednom pravcu mislim da je 10 eura, tako da racunajte 20 tamo nazad, ali mozda imaju neki popust na povratne.

3.Cop (Zahonj)- Kijev- povratna oko 20 eura

4. Kijev-Moskva u jednom pravcu 30 eura, znaci 60 povratna za plackartni, a ako ima popust mozda je 20 ili 30% jeftinije.

znaci ovako:

26+20+20+60=126 eura tamo i nazad najvise u slucaju da ni u madjarskoj ni u Ukrajini nema popusta na povratne karte, ako ima onda bi mozda sve bilo 20 eura jeftinije. Pa sad vidite da li vam se isplati.

Hvala,ali voz jako,jako cugo traje,a ova opcija mi je suviše komplikovana.Nešto sam gledao da idem "Viz era" do Stokholma u ponedeljak ili petak,prespavam jednu noć,a sutra imam let za Kijev  isto preko "Viz era" koji košta oko 30 evra,a odatle da se snađem za Moskvu.Jao,ne znam ni sam.Pući će mi glava,a išao bih rado...Zašto nema neki smajli koji se lupa po glavi?

Ја сам у фебруару за почетак маја платио карту мислим 72 евра повратну за мај.... Промоција била, АЕРОфлот.

Hvala,ali voz jako,jako cugo traje,a ova opcija mi je suviše komplikovana.Nešto sam gledao da idem "Viz era" do Stokholma u ponedeljak ili petak,prespavam jednu noć,a sutra imam let za Kijev  isto preko "Viz era" koji košta oko 30 evra,a odatle da se snađem za Moskvu.Jao,ne znam ni sam.Pući će mi glava,a išao bih rado...Zašto nema neki smajli koji se lupa po glavi?

Ja se izvinjavam, ali koliko para toliko muzike. Ne razumem ljude koji hoce komfor, brzinu, uslugu, kvalitet i sve to za 10 para. E pa ne moze. Ako hoces jeftino moras da ides kako moze. Ja sam i spavao po parkovima/plazama/ATM prostorijama/nocnim vozovima pa sam uspeo da odradim Interrail sa 300 eura mesec dana (uz dobijenu kartu na konkursu za najbolje studente).

Ako neces tako i ti onda ostani kod kuce.

"Lepe" vesti...  Karta Budimpešta-Čop je 20 eur prema onome što se vidi na www.elvira.hu

Takođe, na http://www.e-kvytok.com.ua se vidi da nema voza Kijev-Moskva ispod 50 eur u jednom pravcu!!! Naravno, plackartni.

Tako da predložena računica nije 126, nego 166 eur.

Kad sam ja isao Kijev- Moskva je kostalo je 30 eura, to je bilo leto 2009. Godine. Ovo za Budimpestu nisam znao, ja sam isao preko Rumunije, ali u isto vreme je jedan moj drugar isao od Segedina do Copa za 20 eura pa sam kontao da je od Budimpeste manje posto je blize, neverovatno kako su u '' Evropi '' skupe karte u Ukrajini za 20 eura mozes da se vozis skoro 2 000km plackartnijem, i to u mnogo komfornijem vozu sa krevetom, posteljinom, samovarom... Cak i u Rusiji sam kartu od Moskve do Volgograda ( 1 000km ) platio 20 eura, a u Madjarskoj i slicnim zemljama toliko kosta karta  za 300-400km.

Cekaj, avion BG-MSK kosta cc. 200 EUR povratna, skoro 2000 km u jednom pravcu  i to je skupo?!