Posted August 8, 2011 Zdravo svima! Planiram da odem negde na 7 do 8 dana (vratio bi se do 18 zbog Zvezde), nezam ni ja sam da li uopste da idem negde na tako kratko ili ne. Interesuje me mesto gde bi mogo da vidim nesto,volim planine, more, kulturu i kuhinju. Obiso sam skoro sve zemlje zapadne Evrope od Turske do Engleske nisam iso u Istocnu Evropu sem Bugarske. Ako neko ima neku ideju gde i sta, Zahvaljujem! Budzet do 500eur Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 Ja ti savetujem da posetis srbiju jer stvarno imas malo vremena a i obisao si sve sto ti je relativno blizu, obidji Homolje, Zlatibor ili istok srbije jer ima malo specificniju kuhonju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 Idi u Portugaliju i probaj njihova vina, 7 do 8 dana je minimum sto ti treba Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 До Грузије и Либана му треба од 3 до 4 дана. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 Najbolje da ides negde blizu, da ne dangubis u putu. Sad ti je prilika da istrazis Srbiju, kao sto neko vec rece. Ja bih se zaputio ka Tari, ili Staroj planini. Ili, mozda ka Crnoj Gori i Durmitoru. Priroda prelepa, planine, jezera, gde mozes i da se bucnes, svaki dan idi na planinarenje, jedi domace prozivode, sir, prsutu, pite, kojesta. Jos ce ti i preostati para, a bice super! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 ja ti preporučujem da odeš do Krakova i Varšave , taman tolko ćeš potrošiti za 7,8 dana a toliko ti i treba da obiđeš ova dva grada.. .gif' alt='::'> Ako ti se ne svidi ja ću ti pare refundirati nazad Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 8, 2011 Ma dodji u Amsterdam, drogiraj se jedno 5 dana i vrati se kuci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 9, 2011 Been there done that, it's over with Amsterdam ! Hvala na predlozima mozda je ipak najbolje ostati u Srbiji, mislim zbog vremena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites