Posted August 16, 2011 pozdrav svima, jedno pitanjce...da li je neko bio na odmoru u Kladovu? moze neki savet,kako se proveo i jos bolje kontakt od smestaja gde je odseo. Hvala,pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2011 Ja sam radio neku anketu skoro o turizmu u Kladovu i tada mi rekoše da nema privatnog smeštaja u opštini. U gradu postoji samo jedan hotel. Ali, možeš da noćiš u Tekiji ili u Donjem Milanovcu, tamo ima nekoliko domaćinstava koja pružaju usluge prenoćišta. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2011 Odes u Tekiju i raspitas se ko izdaje kucu i iznajmis. Ili, bolje, ako mozes unapred da nadjes kontakt pa da odes na sigurno. Rekao bih da dosta ljudi tamo izdaje kuce i koliko se secam, bilo je jeftino. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2011 http://www.apartmani.mobi/kladovo-smestaj/sobe/999_kladovo-sobe-za-izdavanje-u-kladovu/118_sobe-danka-kladovo Čudo jedno šta može Google... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2011 @goranvu - ma video sam to,al ne mogu da verujem da je samo to u ponudi tamo,jer niceg vise nema na netu. a i nije neki smestaj za tu lovu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2011 Slucajno sam naleteo, evo ti kontakti vlasnika smestajnih kapaciteta u Tekiji: http://www.zlatnabucka.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=18 Inace, danas pocinje manifestacija "Zlatna bucka", pa ako te zanima, pakuj se i kreci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2011 Ja sam radio neku anketu skoro o turizmu u Kladovu i tada mi rekoše da nema privatnog smeštaja u opštini. U gradu postoji samo jedan hotel. Ali, možeš da noćiš u Tekiji ili u Donjem Milanovcu, tamo ima nekoliko domaćinstava koja pružaju usluge prenoćišta. Изгледа да ти анкета није баш успела кад ниси сазнао да постоје два хотела Ал свеједно, у оба је ноћење око 3000. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 19, 2011 U pravu si, sad sam pogledao anketu i stvarno postoje dva hotela Ali u svakom slučaju, u ovom jednom u kojem sam bio noćenje ne vredi ni upola manje od te cifre koju si naveo. A i zaboravih da napomenem da je anketa bila o seoskom turzmu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites