Posted October 6, 201113 yr hitno potrebna osoba musko-zenskog pola za drustvo u putu! putuje se krajem oktobra, pocetkom novembra, pravac Teheran-Isfahan-Siraz, tj koliko vreme dozvoli.. oko dve i po nedelje! s obzirom da su finansije kao i uvek problem, putovace se najeftinijim vidovima transporta, bus, voz ili palac, to jest. smestaj... do tog dela plana jos nisam stigao ali ima vremena
October 7, 201113 yr Author ouh stamparska greska.. sta god, bitno je nek je vise ljudi, cura sa kojom sam trebao da idem je otkazala zbog poslovnih obaveza :/
October 7, 201113 yr Ne znam da li ćeš pronaći saputnika - nadam se da hoćeš - ali iako sam odveć star da se miješam u te stvari, poslušaj moj savjet: ako ne pronađeš, idi sam! Baš sam nedavno pričao sa jednim drugom o tome, kako se ljudi često ne usuđuju da krenu na put kad ne mogu da nađu nekoga da ide sa njima. E to je greška! Treba otići svakako. Eto
October 7, 201113 yr Author ja svakako idem ali.. ne znam, kontam da je veci gust ici u drustvu i meni i domacinima, iz mog iskustva sa poslednjeg puta, nekako te cudnije posmatraju ako ides sam :-\ misle da si cudan, pa su malo rezervisaniji.. ili ja tripujem
October 7, 201113 yr mnogi ce pomisliti da si "cudan" samim tim sto imas zelju da ides u iran. ne razmisljaj o tim stvarima. slazem se sa lazarom. zapakuj kufer i put pod noge. ko zna sta sve moze da se desi na putu!?
October 8, 201113 yr Author znam, gledali su me cudno i kad sam isao u Siriju i Liban ali sam upoznao prilicno dobre ljude usput.. sa par izuzetaka.. koji su mi ukrali fotoaparat
November 20, 201113 yr vru45, ode li ti u iran? mene zanima kako si prošao sa vizom. hajd' podeli i utiske sa putovanja sa nama koji sanjamo o iranu