Posted January 23, 200718 yr www.geosense.net je stranica preko koje mo?ete da testirate svoje poznavanje geografije, tj. poznavanje razme?taja gradova po svetu. Mo?ete da igrate sami, ili protiv drugara... ako bude dovoljno zainteresovanih, mo?emo i da organizujemo turnir Kluba putnika!
January 24, 200718 yr fantasticno za gubljenje vremena nekad sam nesto slicno ovome igrala na nekom world atlas cd-u trivia: najmanje sam omasila sakramento, 70km
January 24, 200718 yr Author Igra je ubistvena... po?to mapa ne mo?e da bude veća od ekrana, naprosto je nemoguće ubosti bilo koji grad perfektno tačno. Na mapi Evrope sam proma?io i Beograd za 25km! Mada, mo?da to vi?e govori o meni nego o mapi...
January 24, 200718 yr kishinjev 15km off reseno je, sledeca destinacija bice ona koju pogodim sa 100% preciznoscu
January 24, 200718 yr Pogodio sam Fes i Bucaramangu sa 100% na mapi sveta, ali sam zato promasio Novi Sad za 15 km na mapi Evrope Zapravo, Bucaramangu sam samo jednom i video na mapi... vesela igra...
January 24, 200718 yr Zanimljiva igrica za razbijanje dosade ali ima dosta gresaka, pogotovo na karti Evrope. Na karti sveta vise je potrebnija sreca da ubodes 100% mesto nego perfektno znanje
January 25, 200718 yr ajmo da napravimo neki turnir ili nesto ... ili bar javite kad ste raspolozeni pa da odigramo koju ...
January 26, 200718 yr ali videcemo se jos!!! BUAHAHAHA! ... nisi se pohvalio da je ukupna razlika posle tri igre bila samo +96 za tebe!!
January 26, 200718 yr dobio sam jimmy-ja 2:1 buahahahahaa Umesto da radish ono sto sam ti rekla i da se provodish po Amsterdamu i da nam donesesh mnogo lepih slikica ti igrash igrice na netu! Cemo da razgovaramo kad se vratish!
January 26, 200718 yr Ubadao sam gradove 100% ... Naravno, ako vidite omua na listi, javite se da se jurimo (Where is Carmen Sandiego? ) )