Posted January 8, 201213 yr Fotografije nastale tokom boravka u manastiru Šaolin, čuvenoj školi borilačkih veština osnovanoj u 5. veku. Manastir Šaolin nalazi se u Kini, u provinciji Henan, a autor fotografija je u njemu proveo šest meseci. Autor: Veroljub Milovanović (veve) Pročitajte ceo tekst
January 9, 201213 yr Koliko košta ovo šestomesečno zadovoljstvo? Takođe me interesuje da li imate kontakt nekog kvalitetnog kluba kung fua u Nišu, ako tako nešto uopšte postoji?
January 10, 201213 yr Preterano! Jel mogu i obični turisti da posete ovo mesto, ili je to samo za učenike i monase?
January 14, 201213 yr @all Hvala vam puno na lepim komentarima. @chaba mogu svi da posete manastir.. turisticki ili kao vezbaci, naravno razlika je u ceni i duzini boravka. U Shao Lin manastiru nema uslova za spavanje, osim ako niste monah. Ali nij eroblme naci sobu u obliznjim hotelima, cena po nocenju je od 10$-20$ @MDS(guest) Pa kostalo bi jako puno nisma tacno siguran koliko. Mene je finansirala kineska vlada. A Nabavicu ti broj telefona Wing Chun Kung Fu kluba ovih dana. @ Jelena Bice uskoro prica u nekom casopisu, javicu vam za detalje kad se sve realizuje.
January 15, 201213 yr @MDS(guest) Kao sto sam obecao, evo broja telefona kvalitetnog trenera Wing Chun Kung Fu-a u Nisu Miki 064 2790857 018 5444991 018 4544991
January 26, 201213 yr Da li moze da se ercimo uplati 3 meseca trenranja i koliko bi to kostalo ? Moze, cena je oko 1000$ mesecno.. (soba u selu pored shaolina, hrana i mesecna plata za shao lin ucitelja)
January 7, 201312 yr Odlicna reportaza i prenos utisaka. Mada je ovo samo kap vode u moru njihovih znanja i sposobnosti,vjerujem da ce iskustvo ostati urezano do kraja zivota. Super..