Posted October 28, 2015 mozes i busom za 3,5 sata:http://www.rede-expressos.pt/sto je brze nego avionom s obzirom na vreme od-do aerodroma i to sto moras ranije da budes na aerodromu, Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2015 primetićeš da je IC voz jeftiniji od AP a malčice duže putuje.ako hoćeš da uštediš, pronađi dakle IC voz, odlični su, mada ne toliko fensi kao AP.Hvala na odgovorima. Kupujem unapred onda. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2015 Isli smo IC vozom. Odlican je. Cena 15e na nekoj promociji, ali karta ne moze da se vrati. Standardna cena je 25e. Pozdrav iz Lisabona. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2015 (edited) Podrav,zanima me koja je najbolja i najeftinija opcija do Lisabona ? Nije bitno da je iz Beograda,mogu i gradovi iz okruzenja.Trazim polazak za 03.01.2016 , a vratio bih se oko 16-17og januara.Nasao sam vartijantu wizz-erom iz Budimpeste za 145e povratna karta,pa me zanima ima li neko još neki predlog mozda-varijantu,možda nešto bolje ? Edited December 12, 2015 by ttodor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2015 Najbolje da pretražiš na sajtu azair.eu... Pretražuje kombinacije niskobudžetnih kompanija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2015 Najjeftiniji je Wizz iz Budimpešte.Letos je karta bila 50ak evra ali meni nije odgovarao datum. Isao sam TAPom iz Zg a ali duplo skuplje (i to kao promo ponuda) Sto se tice putovanja po Portugalu auto stop je super i ljudi su vrlo kul,a jeftina opcija je i bus. rede expresos je kompanija sa kojom sam ja putovao .Karta Porto-Lisabon je bila 16 evra a put malo preko 4h Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites