Jump to content

Featured Replies

Posted

Bio sam u kineskoj ambasadi u Bangkoku i nisu hteli da prime papire jer nemam rezervaciju hotela. Kod jedne agencije su trazili 50 evra da mi to srede ali ja bi to hteo jeftinije (besplatno?) :yok: Jel moze neko da mi kaze kako da sredim rezervaciju u nekom hotelu tako da posle mogu da ponistim rezervaciju i dobim pare nazad? Ima neko preporuku za hotel?

Rezervises hotel preko booking.com. Nadjes neki, bilo koji, koji nista ne naplacuje odmah(vecina su takvi), rezervises, dobijes potvrdu na mejl, odstampas i odneses to u ambasadu. Cim dobijes vizu, otkazes ga. Naravno, gledas koji je otkazni rok. Obicno je do dan-dva pred dolazak u hotel otkazivanje besplatno.

• 1 month later...
  • Author

Nismo otišli u Kinu. U Bangkoku bi možda i bila dovoljna rezervacija hotela ali nama se žurilo pa smo otišli u Laos, a u Vijentianu su tražili i rezervaciju hotela i avionsku kartu. Jedan Francuz nam je rekao da je dobio vizu tako što je u MS Wordu napisao fake avionsku kartu ali mi nismo hteli da reskiramo tako da smo odustali od Kine.

• 1 month later...

Rezervises hotel preko booking.com. Nadjes neki, bilo koji, koji nista ne naplacuje odmah(vecina su takvi), rezervises, dobijes potvrdu na mejl, odstampas i odneses to u ambasadu. Cim dobijes vizu, otkazes ga. Naravno, gledas koji je otkazni rok. Obicno je do dan-dva pred dolazak u hotel otkazivanje besplatno.

Da li postoji neki dobar sajt za lazno bukiranje avionskih karti, posto ce mi to traziti kad budem aplicirala za kinesku vizu u Astani?

Ne mora biti lažno.

Izabereš opciju plaćanja putem bank transvera i imaš rezervaciju.