Posted September 6, 2012 Recenica koju izgovara Kicic kao uvod za cuveni monolog Petra Bozovica, doktora za ljubavne probleme... Poenta teme tj moje pitanje kao uvod u razmenu misljenja: Sta biste spakovali u ranac za put bez povratka? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 bas sam pre par nedelja nabasao na ovaj video na tu temu: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 Foto aparat, par krpica, dnevnik i neki pametni telefon. To mi je trenutna misao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2012 Foto aparat, tablet, labelo, ogledalce, dnevnik, brojanica! Sa ovim mogu i na mars Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 Паре, фото апарат, мобилни телефон, нешто одеће и српску заставу. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 Ništa. Samo sedneš u malog-velikog i kreneš. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 poneo bi samo pare, i moju karticu iz mobilnog...sve ostalo mogu da nabavim bilo gde .... pokusao bi i da ponesem sve meni bliske ljude, a ako ne bi svi uspeli da stanu, onda bi bar znao da cu se sigurno vratiti kuci hehe Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 novac, lepo raspolozenje i veliko strpljenje Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 kreditne kartice, ipad i eksterni hard disk i domacu lozovacu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2012 Koliko loze treba poneti da traje zauvek? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2012 Ovo sam zaboravio,a molioca me podsetio,da bi bilo dobro poneti: ... мобилни телефон, нешто одеће и српску заставу. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2012 Pedjalon, lozovace meni treba koliko i tebi sljivovice, pa se ti presaberi )) sto bi rekao pokojni Zuko Dzumhur "Lozovaca je lek za besmrtnost, samo su neki umrli trazeci meru" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2012 Lepo što si se setila Zuke. On je jedan što je otišao zauvek ali je još tu. Od njega naučih jednu novu reč, ljudovanje. A još kad je spojiš sa putovanjem eto besmrtnosti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2012 a najbolje mu je bilo ono: sedi on na terasi kafanice u Herceg Novom ranom zorom i pije lozovacu i vidi coveka kako dzogira i kaze "vidjer iksana, alah je svakom dao da predje odredjeni broj koraka u zivotu, ovaj pozurio prije vremena, ziveli" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2012 На бесконачно путовање не носи се ништа.. Све што се понесе, на таквом путовању ће се потрошити. Тако да нема ни потребе носити било шта... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2012 Hmmm kao krećem da se ne vratim? Ta zamisao mi deluje jako deprimirajuće, da idem negde a da ne znam tačno gde se vraćam odnosno gde ću stacionirati posle određenog vremena. To kontam da bi mi se desilo jedno ako izbije neko žešće sranje u mojoj glavi ili neka katastrofa poput rata ili cunamija ili tako nešto. 45l ranac: šator, vreća za spavanje, podloga za spavanje minimalno odeće toalet papir !!! prva pomoć hrana za jedan dan lap top, telefon matu evrope/sveta zapisao bih sve kontakte po svetu što imam uzeo bih od ćaleta reibanke, da budem kul stao bih na stop i ćao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2012 Ajd da se i ja javim na "mojoj temi"... Interesantno mi je da niko nije naveo nesto sa cime bi mogao zaradjivati usput...ipak, kartice i kesh nece trajati zauvek ...a opet mi je neverovatno da su svi fotografi ili freelanceri, pa da fotoaparat i lap-top svima sluzi za to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 28, 2012 Un I.Q. ue Omnia mea mecum porto! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2012 Koliko loze treba poneti da traje zauvek? Šetam ti se ja Limom za svoj groš i naletim na Hostel Beograd. Otvaraju mi kapiju Saša i Saša koji su pre nekoliko decenija zapalili u Peru preko Energoprojekta i tamo ostali. Izvadili neku lozovaču, peku je u dvorištu! Naravoučenije može da bude: Gde god da stigneš u životu, neko je već došao i peče lozovaču u dvorištu. Mislim da je najbitnije imati četkicu za zube, pasoš i neku zajebanu knjigu. I naravno, peškir! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2012 ranac sator i vrecu i onda Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2012 Koliko loze treba poneti da traje zauvek? Šetam ti se ja Limom za svoj groš i naletim na Hostel Beograd. Otvaraju mi kapiju Saša i Saša koji su pre nekoliko decenija zapalili u Peru preko Energoprojekta i tamo ostali. Izvadili neku lozovaču, peku je u dvorištu! Naravoučenije može da bude: Gde god da stigneš u životu, neko je već došao i peče lozovaču u dvorištu. .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2012 e sad mi je lakse, ne moram lozovacu da vucem sa sobom )) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 6, 2013 Vjerovali ili ne,imam spakovan ranac bas za tu priliku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites