Followers 0

Livadarenje 2012. - Borski Stol

80 posts in this topic

Ajmo organizatori, da vidimo kako ce od Bora ljudi bez kola i kako ce do doma i sa kime i odakle ljudi sa kolima.

Borski Stol to jest dom rezervisan.

Ima nekoliko Buseva iz Beograda do Bora: 10:30, 14:15, 15:15, 16:30, 17:30, 18:46, 20:00. Put traje oko 4 sata, cena karte varira.

http://www.bas.rs/RedVoznje.aspx?lng=sc&idDrzave=9

"Dolazak automobilom vodi putem od Bora preko sela Krivelj za selo Gornjane, na 18 km-tru od Bora, a između ova dva sela nilazi se na tablu “pl. dom”. Od table skrenuti desno za selo Bučje, put ubrzo postaje makadamski, prvo odvajanje levo i uzbrdo je zapravo put koji vodi direktno do doma. Druge mogućnosti su voz ili autobus do Bora, a zatim lokalnim autobusom za selo Gornjane do table “pl. dom” stanica se zove Cepe, odatle postoji markirana pešačka staza (oko 30 min do doma). Pažnja, lokalni autobus nije baš pouzdan, stoga kao mogućnost postoji i dolazak peške (3.1/2-4h) ili taksijem iz Bora."- prepisano sa http://www.mojaplaneta.net/planinarski_domovi_srbija07.php.

Lokalni bus ide, ako se neko zaglavi ili ako vas je vise uvek moze neko da dodje tih 15 kilometata do Bora.

Plan je da idem kolima u petak, možda čak u četvrtak popdne-predveče. Mislim da su mi kola puna, ali se javljajte kako vozaci tako i putnici da se sto bolje organizujemo.

Ja idem sigurno, a devojka možda.

Ako neko ima jedno ili dva mesta iz NS nek viče.

Drugari, malo kasnim sa javljanjem na ovo...

Do kada je krajnji deadline da se potvrdim svoje prisustvo na tom skupu? Nedostajte mi još od Beljanice, a i ima još par zainteresovanih koji bi možda mi se pridruže, ali nismo još sigurni da li smo slobodni tog vikenda, pa da ne bude da se sad prijavim, a posle odustanem...

Pozdrav

Sledeća nedelja, 14.10 je deadline za prijave. Tada javljam domaru koliko će nas tačno biti. Veoma je bitno da nas se prijavi i pojavi što više. Cena od 350 din važi za grupe preko 30 (inače je cena 500 din/noć).

Mislim da će nas biti više od 30 samo se prijavljujte!

Ако буде довољно заинтерсованих, можемо у петак изнајмити неки превоз из Бора, ал' морамо имати доста пријављних.

У супротном има локални бус до оближњих села око 4 поподне. После тога нема.

Распитаћемо се још.

Dolazim!  :dance:

Ima li mozda neko zainteresovan za kretanje u cetvrtak posle podne/uvece? Ideja je da se u petak popnemo na jos neko brdo u okolini  :)

Ja sam veoma zainteresovan za to, ali problem je sto u cetvrtak mogu biti u Beogradu u 19 sati najranije. Pa ako bi krenuli posle toga upisite i mene za dan ranije tj cetvrtak :)

Evo, pošto me Jelena (kako je već ono zovu) opominje da je vreme da se prijavim, potvrđujem svoje prisustvo ovom kulturnom događaju. Možda povedem još jednu osobu, o čemu ću pravovremeno obavestiti zainteresovane strane.

Check in please, ja sam iz okoline Bora pa mogu pokupiti nekoga kome je potreban prevoz iz Bora.

Manje vise bi isao i ja! Naravno zavisi od vremena! Ukoliko pada kisa ko iz kabla ne pada mi na pamet da putujem 350 km! Ukoliko se sve poklopi krecem na planinu.  Idem kolima! Ima 3 slobodna mesta. 4 ukoliko se stisnete. Ukoliko treba da me se stavite na neki spisak za one koji sudeluju u ovom druzenju stavite me!

Pozdrav za sve!

Уколико пада киша - више ћемо бити у пл. дому него напољу, а то је и циљ ливадарења: опуштено дружење невезано за временске услове!

Дакле, Ђорђе, тео не тео, мораћеш ићи  ;D

Do sada ima 25 prijavljenih duša koje sigurno idu. AKo se još neko nije prijavio sad je pravi čas. Domu ću da priavim da nas dolazi bar 30 ponesen prošlogodišnjim iskustvom. Ukoliko Uroš ili Katarina povedu društvo kao lane biće nas do 50. Mesta ima!

neka dođu svi ljudi dobre volje, goli i/ili bosi. Ugrejaćemo smrzuto čeljade.

Oko 30 nas je. Vreme će biti sunčano, bar tako najavljuju.

Prijavljujem se i ja, poznatija kao Miletova sestra. Ako neko ide iz Beograda u petak posle cetiri ili iz Novog Sada u petak uveče ili u subotu ujutro, molim vas javite se, nemam prevoz...