Followers 0

Livadarenje 2012. - Borski Stol

80 posts in this topic

Време је да се полако спремамо за ливадарење, а на мене је пала неславна улога јеванђелисте.  :)

Да не буде забуне, Хаџи Хезбулах Јован је испитивао јавно мњење на Фејсбуку да знамо који су домови слободни и када и по којој цени, па је циљ био да када знамо колико оквирно људи иде да дамо предлог на даљу расправу, тз. званично на форум.

Још се прошле године на Борањи причало о Борском Столу. Планинарски дом је слободан у периоду 19-21 октобар и за групе преко 30 људи спавање је 350 дин/дневно.

Дакле, у складу с условима да је Ливадарење уживање и да пут до њега треба бити мање-више лаган (до дома), тако нам на памет паде Борски Стол.

Приде: Не знамо шта је ове године, ал' у октобру се људи венчавау као да је мај.

Предлог је изнет, а изнесите и ви ваше.  :)

Волео бих да расправа тече у складу с темом, без неких злих намера итд.  shtrumpf

Ливадо - еве нас! :banana:

Borski Stol je predložen kao lepa i dostupna destinacija. Pogodna za putnike iz Beograda, Novog Sada, ali i (za promenu iz) Zaječara.

Dom je odličan, priroda prelepa. Dostupno kolima, pitomo za razliku od Boranje koji se više puta pominjao kao pogodna lokacija za livadarenje.

Naravno ovo nije konačna odluka, već predlog. Predlažite komentarišite i prijavljujte se!

Rekoh u anketi, teraju me da kazem i ovde - ne stajte mi na muku! :D Treba da zenim sina tada i ne mogu da dodjem. Pritom, Bjuti nije pozvan na svadbu, samo Jelena.

Ja sam za, kao sto se vec izjasnih, nego samo da znam da li mogu da povedem i Evu (Spanjolku koja je lane trudna po mraku nekako nasla put do Boranje) s' time da bi ove godine morala povesti i bebu :o. Ona bi kao volela ali ako ste vi protiv, nema frke. I moja cerka bi volela, ali ako kazete da je to previse, OK, mada su me lane mnogi pitali zasto je nisam povela posto je inace vucem po kojekakvim nedodjijama:)

Наравно да су сви добродошли, а што се бебе тиче - ако јој неће сметати евентуална бука и галама те услови у којима ће спавати, на мајци је да одлучи  :)

tako sam i mislila, naravno da niko ni ne ocekuje da se prilagodjavate bebi i deci, hvala na brzom odgovoru, odoh da prenesem:)

Ja cu dodzem, eto namerno. Da prosirim Hadzi Kuvanje. U petak idem na razgovor za posao al` cu mu unapred kazem da me ne planira tih dana da sam ziv.

Vaistinu Livada

Sjajno, bas se radujem da cu najzad videti najslavnijeg kuvara koji mi je svasta nesto lepo poslao s' raznih strana sveta iako se jos ne upoznasmo licno:)

Svi su dobrodosli.

Dom ima i dvokrevetne sobe gde bi majke s decom mogle da budu.

Ovo definitivno nije dobra reklama za Livadarenje i potpuno je suprotono od proslogodisnjeg livadarenja koga se pojedini clanovi lagano stide.

Svi su dobrodosli!

OK, ja idem sigurno a za Evu i sitnu decu javljam naknadno, sto pre.

Ja nazalost ove godine nisam na vreme kupila kartu ali s obzirom da je shef zabrinut za moje emocionalno stanje mozda me posalje kuci na nedelju dve  ;D

Drugim recima, dolazim ako shef plati kartu... ja nemam, a i dimam, odakle mi  :hihi:

Znaci imate zadatak da svi redom zovete mog sefa (kao oni u Lajanje na zvezde) i da mu kazete da ste zabrinuti za moje emocionalno stanje  :hihi:

Nina a ja u svatove?!?!  :banana:

ajd, ako tvoj sef vec pusta ruku, neka plati i meni, cena u odnosu na tvoju kartu - prava sitnica :D mislim da ti mosh u svatove, samo ako ne vodis bjutija, on ne zna da se ponasa u istima. doduse, ako razvucem u bg, mozda doguram i do livadarenja. koji ono bese datum? :D

Молим да примите к знању да сам ја господин човек с манирима и истанчаним укусом те да сам познат по умерености.

Stavljeno. Sutra definitivno rezervisem smestaj na Borskom stolu za 19.-20.-21. oktobar.

У историји, од старих Хелена па до модерног доба није постојала Јелена без надимка. :angel:

Штос мене тиче, идем из Београда у петак 19. и имам једно место у колима. Јављам детаље у цајтнот.

Jovane pisi ko ide iz Novog Sada i postoji li vec neki prevoz kao opcija ili da smisljamo kako cemo se dokotrljati:)