Posted September 26, 2012 Време је да се полако спремамо за ливадарење, а на мене је пала неславна улога јеванђелисте. Да не буде забуне, Хаџи Хезбулах Јован је испитивао јавно мњење на Фејсбуку да знамо који су домови слободни и када и по којој цени, па је циљ био да када знамо колико оквирно људи иде да дамо предлог на даљу расправу, тз. званично на форум. Још се прошле године на Борањи причало о Борском Столу. Планинарски дом је слободан у периоду 19-21 октобар и за групе преко 30 људи спавање је 350 дин/дневно. Дакле, у складу с условима да је Ливадарење уживање и да пут до њега треба бити мање-више лаган (до дома), тако нам на памет паде Борски Стол. Приде: Не знамо шта је ове године, ал' у октобру се људи венчавау као да је мај. Предлог је изнет, а изнесите и ви ваше. Волео бих да расправа тече у складу с темом, без неких злих намера итд. Ливадо - еве нас! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Borski Stol je predložen kao lepa i dostupna destinacija. Pogodna za putnike iz Beograda, Novog Sada, ali i (za promenu iz) Zaječara. Dom je odličan, priroda prelepa. Dostupno kolima, pitomo za razliku od Boranje koji se više puta pominjao kao pogodna lokacija za livadarenje. Naravno ovo nije konačna odluka, već predlog. Predlažite komentarišite i prijavljujte se! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Rekoh u anketi, teraju me da kazem i ovde - ne stajte mi na muku! Treba da zenim sina tada i ne mogu da dodjem. Pritom, Bjuti nije pozvan na svadbu, samo Jelena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Jelena sa fusnotom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Ja sam za, kao sto se vec izjasnih, nego samo da znam da li mogu da povedem i Evu (Spanjolku koja je lane trudna po mraku nekako nasla put do Boranje) s' time da bi ove godine morala povesti i bebu . Ona bi kao volela ali ako ste vi protiv, nema frke. I moja cerka bi volela, ali ako kazete da je to previse, OK, mada su me lane mnogi pitali zasto je nisam povela posto je inace vucem po kojekakvim nedodjijama:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Наравно да су сви добродошли, а што се бебе тиче - ако јој неће сметати евентуална бука и галама те услови у којима ће спавати, на мајци је да одлучи Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 tako sam i mislila, naravno da niko ni ne ocekuje da se prilagodjavate bebi i deci, hvala na brzom odgovoru, odoh da prenesem:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Ja cu dodzem, eto namerno. Da prosirim Hadzi Kuvanje. U petak idem na razgovor za posao al` cu mu unapred kazem da me ne planira tih dana da sam ziv. Vaistinu Livada Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Sjajno, bas se radujem da cu najzad videti najslavnijeg kuvara koji mi je svasta nesto lepo poslao s' raznih strana sveta iako se jos ne upoznasmo licno:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 Svi su dobrodosli. Dom ima i dvokrevetne sobe gde bi majke s decom mogle da budu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2012 hahaha jao Jovane sto ovo strasno zvuci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2012 Ovo definitivno nije dobra reklama za Livadarenje i potpuno je suprotono od proslogodisnjeg livadarenja koga se pojedini clanovi lagano stide. Svi su dobrodosli! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2012 OK, ja idem sigurno a za Evu i sitnu decu javljam naknadno, sto pre. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2012 prijavljujem se po Hadži Jovanovoj naredbi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2012 Prijavljujem se po Božijoj zapovesti ( ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2012 Ja nazalost ove godine nisam na vreme kupila kartu ali s obzirom da je shef zabrinut za moje emocionalno stanje mozda me posalje kuci na nedelju dve Drugim recima, dolazim ako shef plati kartu... ja nemam, a i dimam, odakle mi Znaci imate zadatak da svi redom zovete mog sefa (kao oni u Lajanje na zvezde) i da mu kazete da ste zabrinuti za moje emocionalno stanje Nina a ja u svatove?!?! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2012 ajd, ako tvoj sef vec pusta ruku, neka plati i meni, cena u odnosu na tvoju kartu - prava sitnica mislim da ti mosh u svatove, samo ako ne vodis bjutija, on ne zna da se ponasa u istima. doduse, ako razvucem u bg, mozda doguram i do livadarenja. koji ono bese datum? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2012 Молим да примите к знању да сам ја господин човек с манирима и истанчаним укусом те да сам познат по умерености. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2012 stavite i mene na taj spisak! 3:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2012 Stavljeno. Sutra definitivno rezervisem smestaj na Borskom stolu za 19.-20.-21. oktobar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2012 Jelena bez nadimka +2 (ja dovodim kulturne ljude ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2012 У историји, од старих Хелена па до модерног доба није постојала Јелена без надимка. Штос мене тиче, идем из Београда у петак 19. и имам једно место у колима. Јављам детаље у цајтнот. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2012 Jovane pisi ko ide iz Novog Sada i postoji li vec neki prevoz kao opcija ili da smisljamo kako cemo se dokotrljati:) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites