Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

na picasi i photobucketu slike su ogranichene na rezoluciju 640x480

na imageshacku nema ogranicenja tako da su fotke u punoj rezoluciji, ali jos im ne radi pregled albuma... :\

Nije tacno to da postoji ogranicenje na picasu na 640x480 samo prozor za preview je toliki a sliku mozes da uvelicas i da uploadujes u punoj velicini. Cak je i zgodnije sto on slike po default prikazuje u umanjenoj velicini zbog low band korisnika.

Sorry za offtopic

jao, sto si lepe lepoticine slike, a i putopis je sladak skroz! bas sam se nasmejala u par navrata.  :LOLLL:

beauty, postade ti zensko :happyyy:

btw, postavljam svoje fitke sutra-prekosutra, u frci sam ovih dana  :cry22:

Хаха, можда и јесам женско, чек да проверiм још једаред. ;D

Енивеј, хвала другари, надам се заједничком албуму са Миџора на сајту, па да од сваког проберемо 5-6 најлепших и да окачимо. :party:

znam ja da je bjuti musko, ali me lepotan asocira ne cecu. a ne verijuem da bi iko voleo da ga povezuju sa cecom...  :angel:

Не бих да офтопикујем, ал': бјути од лепота, као појам. :grin: Мож' и онај из античке Грчке.  :D

Крај оффтопика. flowers::

У међувремену сам написао и кратак путопис који се под именом Џорми...

Pročitao sam, super si napisao :spot:

Inače, još jedan dobar sajt za kačenje i gledanje fotografija je flickr.

Bilo je stvarno odlično, zabavno, zanimljivo... sa svima vama na putu i predivnoj Staroj planini.

:mah:

У међувремену сам написао и кратак путопис који се под именом Џорми...

Pročitao sam, super si napisao :spot:

Фала. :spot:

Ах, да.. за оне који ме питају ко је Дб из путописа, то је онај који се овди лажно представља к'о Баћаман. gent

Tako mi je drago sto vam je bilo tako lepo! A meni je mnogo zao sto nisam mogla da vam se pridruzim i konacno vas upoznam.  :cry22:

Djoro hvala ti puno na fotografiji!!! Thanx a lot!!!

Ovaj upload mi automatski smanjuje rezolušn  :bang:

Imam još par lepih slika, poslaću ti linkove uskoro, ali slike su mnogo lepše u celoj rezoluciji  flowers::

Drugari, sada bismo mogli da počnemo da sastavljamo i nekakav putopis sa okupljanja... oni koji su prošle godine pisali, znaju kako treba, oni koji nisu, neka pogledaju putopis sa Trema... dakle, ne predugačko, svako po jedan deblji pasus :)

I poslati na [email protected]

Jel moze i neka slička da se pošalje?... pa vi proberite najzanimljivije  ;)

Naravno, sve fotografjie dolaze u obzir ;D Možeš i da uploaduješ negde pa da staviš link na forum, kao što su neki već uradili, a mi ćemo pregledati sve i odabrati tako da se lepo uklapa  :)

Znate shta, mnogo sam ljubomoran na sve vas shto nisam mogao da budem na planini  :cry22:

Sledece planinarenje moram biti tu definitivno, mnogo vam je dobro bilo koliko vidim po fotkama clap