Posted January 16, 2013 MistralAir bi trebalo da uvede liniju Trst - Niš (povratna karta oko 90 evra) sponzor EU sad sam čuo na TV, videćemo šta će da bude od toga, biće i Bari-Mostar i to je neki program povezivanja regionalnih aerodroma. http://www.mistralair.it/ PS Inače ovo je kompanija koja ima ugvor sa Vatikanom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 Sada sam otisao na sajt koji si ostavio ovde i moze da se bukira karta na relaciji Nis-Trst. Cena je 98 evra povratna karta, prvi termin za polazak iz Nisa je 26. April. Evo i linka http://balkan.opentursys.com/booking.cfm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 Hvala za sajt ! Opet ima kakva takva veza za Evropu i dalje preko Ryana Ronchi De Legionari (Trieste) TRS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 Sa pomenutim cenama, ovo ce propasti u najavi. K'o i Air One. Ljudima iz Nisa i juznije se vise isplati da idu Wizz-om iz Skoplja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16, 2013 To je tačno, neki smo već bili tako Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2013 Pa 49eura za kartu u jednom smeru INI-TRS i nije mnogo sa sve prtljagom.. Doduše ne znam zašto mi je sajt automatski selektovao da putuju 2 putnika... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2013 LoL šta god da je Trst, ja se iskreno nadam da će da ova linija uspe. Nažalost ne možemo očekivati da Jat leti iz Niša, tj da bazira avion tamo, jer i sad otkazuje brojne letove sa BEG zbog nedostatka kapaciteta. Ja bih voleo kada bi Jat pored ovih aviona što kao planiraju unajme i one EMB 120 koje je MALEV koristio, i uz subvenciju države kao PSO, leteo za Niš i Kraljevo, tj povezivao ih sa BEG. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2013 Ja bih voleo kada bi Jat pored ovih aviona što kao planiraju unajme i one EMB 120 koje je MALEV koristio, i uz subvenciju države kao PSO, leteo za Niš i Kraljevo, tj povezivao ih sa BEG. Prosecan Srbin sa svojom bednom prosecnom platom nikada nece sesti u taj avion nego ce se i dalje drndati autobusom, a treba da placa subvencije da bi "dobrostojeci" leteli? U Srbiji je avio prevoz luksuz koji samo malobrojni uzivaju i nije u redu da narod to subvencionise. Isto vazi za JAT-ova izivljavanja sa nerentabilnim linijama iz Beograda (Atina, Tel Aviv, Larnaka, itd.) A sto se tice ove linije za Trst (!?!), finansirane od strane EU, to je neka zesca muvacina, isto kao sto je bila ona linija za Froli. Jedina svrha te inace beskorisne linije je da se lova od subvencija prelije u necije dzepove. Uzivajte dok mozete jer nece dugo trajati, nekome ce se vec upaliti lampica. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 18, 2013 Pa koliko ja vidim, prosečan Srbin se bogami sve više i više vozi avionom, o čemu ti govori rast od 7.7% prometa putnika, samo ih treba na pravi način usmeriti da ne moraju da idu autobusom za Nemačku kod rođaka nego za manje, iste, ili malo veće pare u zavisnosti od toga koliko prtljaga nose. Dosta ljudi koje ja znam, koji su npr ranije putovali iz Beograda za Beč busem, sada svi idu avionom. A gle, Atina i Larnaka su poprilično lukrativne linije, ne znam odakle ti to. Brisel je bio problematičan, al je on ukinut. Tel Aviv ostaje zbog dogovora sa Izraelcima, tj na legu za Tel Aviv, uglavnom je biznis kabina punija, a biznis putnici su oni koji donose novac Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2013 Ljudi, naravno da će Vatikan ovo da finansira kada u Nišu planiraju tokom cele godine da slave XVII vekova Milanskog edikta. Neka, neka... Samo neka se putuje i da nam dolaze ljudi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 19, 2013 Ljudi, naravno da će Vatikan ovo da finansira kada u Nišu planiraju tokom cele godine da slave XVII vekova Milanskog edikta. Tako je...ova linija ce biti u opticaju samo u ovoj godini,namenski je otvorena...pa za taj period treba iskoristiti ko ide iz Nisa ! Nista nije nerentabilno sto finansira Vatikan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2013 Pa Vatikan je vlasnik lanca benzinskih pumpi "AVANTI"... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites