Followers 0

Problemi poručivanja sa sajta www.amazon.co.uk

14 posts in this topic

Nisam znao gde da stavim temu, ali kontam pošto se naručuje LP vodič sa sajta, to mu dođe kao neka oprema.  :)

Naime, pokušavam da sa www.amazon.co.uk poručim jedan Lonely Planet travel guide, knjiga je dakle u pitanju. Idem na korake, i kad dođe do 2 koraka gde se upisuje adresa, sve lepo napišem, ali džabe, samo kaže:

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Onda ja lepo čisto provere radi stavim Slovenačku adresu, isto javlja. Onda promenim narudžbinu, nađem neki kindle probe radi, isto javlja.

O čemu se radi? Da li taj sajt uopšte šalje nešto u Srbiju i šta?

Hvala puno.

Ti od kojih kupuješ ne zalju robu u Srbiju. Jednostavno, a šalju u Sloveniju npr.

Ne šalju ni u Sloveniju. Pa sad, koja je fora na amazonu, treba da kopaš danima kako bi pronašao neku firmu koja išta šalje u Srbiju?!?  :(

Mi smo zaista teška divljina kada retko šta šalju kod nas.  :bang:

Ako šalju u Mađarsku onda bih ja mogao da primim na svoju adresu, ako ti odgovara?

Poenta je da se uštedi, zato bih naručivao preko Amazona. I preko Afroheda može još jeftinije nego preko LP sajta, ali ponovo...

Peđa, pojma nemam da li šalju u Hungariju, ali i da šalju, dok bi se mi skontali, prošlo bi dosta vremena, a meni to treba za Rumuniju za nekih 12 dana, tako da nema ništa od toga. Hvala što si se ponudio u svakom slučaju, imaću te na umu za sledeći put. ;)

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.  Toliko o toj narudžbini preko amazon.com.

Drugo, preko njih sve i da hoće je dosta skuplje - ne igra tu ulogu samo naručivanje, već i cena.

A www.bookdepository.com/co.uk - proveriti na oba sajta jer cene znaju da budu drugacije.

Isporuka free za Srbiju.

Na sajtu LP ima skoro uvek akcija 3 za 2 placene, i ako je vrednost porudzbine veca od 35e,

onda je postarina free.

Ljudi, vi izgleda stvarno ne čitate šta se piše.

Drugo, preko njih sve i da hoće je dosta skuplje - ne igra tu ulogu samo naručivanje, već i cena.

Amazon kao Amazon šalje u Srbiju.

Problem je sa knjigama koje oni prodaju za "treće firme", uglavnom one polovne i jeftine, i tu uglavnom nema "internationa shipping", ili ima li samo za određen broj zemalja.

Pa te polovne knjige mi i trebaju.  :D Džabe što šalju televizore i mikrotalasne kad nema onog osnovnog što treba...  ;)

Isti problem imam, htela bih used book sa Amzona.uk, ali ne vredi. Nema isporuke za Srbiju. Cak i za nove knjige. Palo mi je napamet nesto drugo, na kraju svoje adrese, stavim Country Croatia, vidim da teoretski prolazi ali da li bi zaista stiglo? Da li je neko probao vec? Hvala.