Posted June 12, 2013 Nažalost, bio sam prinuđen da otkažem hotel u Malme-u zbog iznenadne bolesti pred put. Intezina kartica kojom je garantovana rezervacija je važila u trenutku rezervacije pre dva meseca, ali je u međuvremenu istekla i zamenio sam je novom koja ima drugi sigurnosni kod. Samim tim hotel nije bio u stanju da naplati cancellation fee (cena jedne noći, preživeću) i Booking.com sada traži da hotelu pošaljem podatke o novoj kartici. Slanje brojeva kartica preko mejla apsolutno ne dolazi u obzir. Kako da rešim ovaj problem? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 bas blesava situacija, moras ponovo kontaktirati booking.com. Apsolutno nista nemoj da radis na svoju ruku . Mozda da platis bankovnom doznakom ili tako nekako. Objasni im da ne zelis da saljes podatke o kartici ni mejlom ni telefonom. Sigurno su imali takve situacije. Meni se recimo desilo da je pisalo da mogu da rezervisem dajners karticom i kao sve proslo, a sutradan dobijem od bookinga da ne moze i posalju mi link da ponovim rezervaciju sa onim istim brojem pod kojim je bila prva rezervacija. Verujem da oni mogu i u ovom slucaju tako nesto da izvedu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Kontaktiraj hotel i predlozi im da preko booking-a napravis novu rezervaciju. Kad im booking prosledi broj kartice nek naplate sto im dugujes i neka poniste rezervaciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 01. Kontaktiraj hotel i plati im direktno. Potom obavesti bookin da si svoju ovavezu izvršio. 02. Ignoriši ih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 02. Ignoriši ih. Ako ih ignorises, rizikujes da hotel obavesti Visu/MasterCard, ovi ce kontaktirati tvoju banku koja ce ti skinuti pare sa racuna + verovatno neku administrativnu naknadu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Pa nece valjda za evro-dva-tri (koliko vec kosta to otkazivanje rezervacije) da se toliko cimaju,i sami sebe i banku i sve? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2013 Pa nece valjda za evro-dva-tri (koliko vec kosta to otkazivanje rezervacije) da se toliko cimaju,i sami sebe i banku i sve? Procitaj ponovo pecin post. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 13, 2013 Hvala svima, rešio sam problem. Kontaktirao sam hotel tražeći da mi obezbede siguran način plaćanja jer ne želim da im šaljem brojeve kartica preko mejla. Predlagao sam im neku online secure formu za plaćanje, ponovnu rezervaciju preko Booking-a i PayPal na kraju krajeva. Transfer preko banke sam hteo da izbegnem jer me to uvek košta neku desetinu evra dodatno. Naravno, kada pišete dugačak mejl koji sadrži više nekih predloga i čije čitanje je potrebno odvojiti više od 10s obično vas niko ne razume ništa. Poslali su mi formu koju je trebalo da odštampam, popunim rukom i vratim im faxom. Forma je išla otprilike: Ja ___ autorizujem hotel ____ da sa moje kartice čiji je broj ____ skine _____evra na ime otkazivanja rezervacije. Svojeručni potpis. Taman sam hteo da im odgovorim kako ni fax nije bezbedan, a onda sam primetio da mi u toj formi uopšte ne traže sigururnosni kod sa kartice, već samo broj koji je isti kao na prethodnoj kartici. Poslao sam im skeniranu potpisanu i popunjenu (sve osim broja kartice) formu i rekao da mogu tu formu da popune brojem kartice koga su dobili od Booking-a prilikom rezervacije jer se taj broj nije menjao. Desetak minuta nakon slanja mejla dobio sam SMS potvrdu transakcije iz Svedske... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2013 Пусти им меил да ти је апликација баговала због лошег нета и тражи да буде фрее јер није твоја грешка тако сам ја одрадио. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Pa nece valjda za evro-dva-tri (koliko vec kosta to otkazivanje rezervacije) da se toliko cimaju,i sami sebe i banku i sve? Procitaj ponovo pecin post. Vukad,umesto toga "procitaj post ponovo" mogao si lepo da kazes sustinu (ono iz njegove recenice).Probaj tako da cinis ubuduce. Kapiram da je taj e-mail sto mu Booking.com salje neki "deault" e-mail koji se salje svima cim izbije neki problem (pa i oko evra-dva).Neki izgovor (bilo kakav,najobicniji) ili ignorisanje mozda samo po sebi sredi problem.U tom sklopu sam postavio i pitanje - zar ce se oni ozbiljnije cimati za 2-3 evra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Pa nece valjda za evro-dva-tri (koliko vec kosta to otkazivanje rezervacije) da se toliko cimaju,i sami sebe i banku i sve? Procitaj ponovo pecin post. Vukad,umesto toga "procitaj post ponovo" mogao si lepo da kazes sustinu (ono iz njegove recenice).Probaj tako da cinis ubuduce. Ako tebe mrzi da citas, mene mrzi da objasnjavam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Evo ne mrzi mene: Samim tim hotel nije bio u stanju da naplati cancellation fee (cena jedne noći, preživeću) Cena jedne noći u Malmeu sigurno nije ispod 50€, a verovatno je i trocifrena. Tako da je spominjanje cifre od "evro-dva", i teoretsko razmatranje o default slanju mejlova, bilo potpuno beskorisno u Pecinoj situaciji. Za cifru o kojoj je reč će te gotovo izvesno neko iscimati. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 Pa nece valjda za evro-dva-tri (koliko vec kosta to otkazivanje rezervacije) da se toliko cimaju,i sami sebe i banku i sve? Procitaj ponovo pecin post. Vukad,umesto toga "procitaj post ponovo" mogao si lepo da kazes sustinu (ono iz njegove recenice).Probaj tako da cinis ubuduce. Ako tebe mrzi da citas, mene mrzi da objasnjavam. Onda nemoj ni da komentarises,posto se pitanje nije odnosilo na tebe. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2013 neznam da li je malo of ali cesto rezervisem i platim sa travel karticom , kako bi u tom slucaju uopste mogli skinut ako je stanje nula ? iako smatram stvarom kulture da na vrijeme otkazem ako se nesto promjenilo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 ne znam koja ti je to travel kartica, ali ako je stanje na kartici nula, neces ni moci da rezervises smestaj, ispravite me ako gresim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 travel je vrsta pri pejd kartice . nija cezana za racun i ime , moze da se dopunjuje ali ne i da se produzi . mogu cak i sa nulom u vecini hotela da rezervisem , sem oni koji traze preautorizaciju kartice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 da , na to sam mislila, na tu predautorizaciju. Jer ako to traze, onda ta kartica ne moze. A bas me intersuje kakva je to kartica i ko je izdaje? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 Neteller je jedna od takvih. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 17, 2013 u Cg je svaka banka izdaje . pet evra je izdavanje i neki procenat pride za prvu uplatu . koristim ih uvjek za nebezbjedna placanja tipa net ili po inostranstvu gdje nisam bas nesto siguran . drzim malo nova na njima pa i da mi je hakuju ili sta vec nije strasno Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2014 Ja sam rezervisao više hotela (na vreme), pa da , kako se vreme puta bliži, odaberem jedan. Sve sam birao tip rezervacije sa besplatnim otkazivanjem, a karticu sam koristio Intesa internet koja se ne može koristiti na pos terminalu, tj nije upotrebljiva za plaćanje hotela kod booking.com. U međuvremenu su stizali mejlovi od par hotela da nisu mogli da urade predautorizaciju sa kartice i njih sam odmah otkazivao. Danas, 7 dana pre puta, odlučio sam se za hotel i krenuo da otkazujem, i tu me dočeka da kod par hotela i 7 dana ranije nije dovoljno da se otkaže bez troškova ! od 50-100% cene, sve zajedno ima sigurno 500 evra. Elem, oni sa kartice koju imaju ne mogu da naplate, a ni meni ne pada napamet, jer sam otkazao 7 dana ranije. Ako misle da me jure preko banke., možda da ugasim račun? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2014 Ako si otkazao na vreme obavesti Booking.com da se hotel ne pridrzava onog sto stoji na sajtu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 Iskreno, nisam baš na vreme, ali mi je promaklo da kod nekih mora i 10 dana ranije da se otkaže, to su očigledno fore, jer traže i ceo iznos, dok je uobičajena praksa 1 noćenje i 24 h. Ja te pare svakako nemam, otkazao sam 7 dana pre predviđenog dolaska, videćemo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 Ja sam imala situaciju sa booking.com ka se hotel nije pridrzavao pravila, odnosno booking.com ne moze da utice na to da li je pravilo hotela o otkazivanju 7 dana ili 1 dan ili 10 dana. Ono sto je stajalo u uslovima rezervacije to je ono sto je validno, a inace ne skida novac booking.com. Oni su posrednici, to radi hotel. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 Tako je, ali mogu da reaguju I upozore hotel.Meni su se jednom javili iz hotela I vratili pare u roku od odmah nakon kontaktiranja Bookinga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2014 Ne mogu oni da reaguju ako su pravila otkazivanja bila transparentna, korisnici moraju sami da citaju pravila otkazivanja (cancelation police) i oni ne mogu da posreduju u vracanju novca. Mogu jedino, kao sto se meni desilo da je u pravilima otkazivanja bilo da mogu da otkazem do 7 dana i otkazem dva meseca ranije a hotel mi skinuo 40% od iznosa. Poslala sam reklamaciju bookingu sa sve rezervacijom na kojoj je bilo napisano da je moguce otkazati do 7 dana do datuma dolaska, i booking.com je pokusavao sa hotelom da izadje na kraj i kad nisu uspeli, oni su mi vratili novac svoj a hotel je izbrisan sa njihove liste. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites