Followers 0

Jeftino do Putničke kuće u Granadi!

17 posts in this topic

Za zainteresovane da posete Putničku kuću, pronašli smo neke jeftine letove, za ~120 evra može se kupiti povratna karta od Beograda do Malage, dok one koji su članovi Wizzair kluba izađe svega ~100 evra!

Jedino pitanje je, da li ste ikada želeli da posetite Norvešku? :) Kombinacija uključuje jedan dan/noć u Oslu u odlasku, tako da o istom trošku možete prošetati Norveškom!

U igri je više datuma, tako da sigurno možete napraviti kombinaciju koja vam odgovara!

Prvo, let od Beograda do Osla sa Wizzairom, do Torp aerodroma. Stižete uveče, a let za Malagu je naredni dan. Prespavajte negde (CS ili aerodrom ko želi besplatno, hostel je oko 30 evra), prošetajte se Oslom, a zatim pravac Rygge aerodrom odakle leti Ryanair za Malagu. Malaga je blizu Granade, jednostavno je doći :)

U povratku je lako, ne menja se aerodrom, Ryanair stiže na Torp aerodrom tri i po sata pre Wizzairovog leta za Beograd, tako da nema ni dugog čekanja!

Neki od datuma su 28. avgust - 4. septembar, 08-18 septembar, 11-18 septembar itd. Napravite sami kombinaciju koja vam odgovara, samo pazite za koji aerodrom kupujete kartu! Iz Osla letite za Malagu sa Rygge aerodroma, a iz Malage za Oslo kupujete kartu za Torp aerodrom! Takođe obratite pažnju kojim letom stižete za Malagu, neki stižu kasno uveče (posle 23h), u kom slučaju morate prespavati u Malagi, no ima letova koji stižu i predveče, tako da nije problem.

Vidimo se u Granadi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video sam ovih dana da Norwegian ima neke promocije, pa nije lose mozda pogledati i njih i ubaciti mozda u neku kombinaciju, ako je bolja satnica letova, da li preko Osla ili Stokholma. Inace, oni lete i za Beograd i za Malagu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ryanair Milano-Malaga - 61 eu. Samo što bi se moralo spavati u Milanu, jer je let u 10.50 (i iz Bergama, naravno). Ima i Easyjet - kombinovano sa Ryanairom u povratku za 71 eu, ali i to je ujutru - 11.35.

(Ja sam gledala 19.09, povratak 26.09)

Znači shopping u Milanu, pa za Granadu.  clap.gif' alt=':clap:'>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav,

120 evra je ukupno za tamo i povratak, a koliko su cene od Beograda do Osla i od Osla do Malage, i obrnuto?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zavisi od datuma, između 15 i 50 evra. Najbolje da sam uradiš pretragu i vidiš za konkretan datum koji te zanima :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Planiram nešto ovako, ali me jedino brine gde bi se moglo spavati? Da li je moguce na aerodromu da provedem ove dve noci i gde i koliko bi to bilo udobno? Nikad nisam spavao na aerodromu, pa stvarno ne znam kako to izgleda.  ;D

Wizz 08.sep  BG - Oslo Torp 18:25 - 21:15

Noc provesti u Oslu i sutra obilazak grada.

Ryan 09.sep Oslo Rygge - Malaga 19:10 - 23:15

Noc provesti u Malagi i ujutru posle obilaska krenuti u Granadu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mora je platiti, kad leti s različitih aerodroma. Možda mu je bolje prespavati na Torpu pa ujutro ići za grad, nego tražiti hostel (koji teško da je ispod 25€) kasno uveče... Naravno, osim ako ne nađe CS varijantu.

(Ne pričam na bazi ličnog iskustva o Oslu, samo naglas razmišljam...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spavanje na Torpu je bilo i u planu, ali ono što nije bilo u planu definitivno je platiti toliko za transfer sa aerodroma. Kada sam proračunao za transfer Torp- Oslo - Rygge i obratno mi treba oko 75 do 100€ u zavisnosti od varijante, što me izadje skoro isto koliko i put do Španije. Hvala vam što ste mi ukazali na ovaj moj propust. Malo sam se bavio time i uspeo napraviti drugu varijantu, da sa Torpa odletim ranije za Liverpool pa odatle za Malagu, a u povratku Ryan ima direktno iz Malage na Torp. Razlika u ceni mi je oko 10€ što se stvarno ne može porediti sa cenom prevoza do Osla i uštedjenih skoro 90€ :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jesi siguran da ti treba toliko za transfer u Oslu? Sad sam pogledao cene karata, vozom od Torpa do Osla je 245 NOK, a od Osla do Rygge 150 NOK, što mu dođe ~49 evra. A u povratku ne treba transfer

Share this post


Link to post
Share on other sites

U pravu si ti, ja sam to računao pre nego što sam shvatio da ima let iz Malage na Torp, pa je zato cifra dupla  :)

Šta mislite onda, ako krenem rano ujutru čim se probudim sa Torpa u Oslo a imam sa Rygge let u 19:10 i ako se uračuna vreme za prevoz, da li bih mogao nešto da vidim u Oslu? Doplatiti tih nekih 30-40€, pa umesto preko Liverpoola, ostati koji sat duže u Norveškoj i ići sa Rygge, da li bi se isplatilo? Stvarno mi je Oslo stran, pa ni ne znam da li bi se nešto na blic i moglo izvesti  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadam se da znas da ti treba tranzitna britanska viza ako mislis preko Liverpula...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam, ali srećom imam hrvatski pasoš, pa to neće biti problem. No hvala na opomeni svejedno  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opet ja sa svojim rekla-kazala... Al' šta ću kad se niko drugi ne javlja. :D

Ja sam čuo da je Oslo prilično bez'ze, pogotovo kad se uporedi sa npr. Stokholmom ili Kopenhagenom (izvor: slučajni poznanik s interneta [link]); malo mrtav grad, bez ne znam kakvih atrakcija, osim palate. Na stranu što je za "dobar dan" potrebno izdvojiti od 10€ naviše. Dakle, nećeš previše izgubiti zaobilaskom istog. S druge strane, sad ti je verovatno jedinstvena prilika da ga posetiš... Pa ti vidi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

u oslu vredi vise onaj kon tiki muzej na ostrvu i obilazak fjorda nego sam grad. vredi pomenuti da se i u blizini osla nalazi kopija mosta koji je nekada za istanbul, ako se ne varam, projektovao leonardo da vinci. sultan i pase su mu se smejali, mislili da je previse povukao iz nargile i odustali od toga. u 20. veku norvezani ga se setili i odradili posao. a pompezna stvar je ta da most nema nosece stubove :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0