Followers 0

Livadarenje 2013 - Dom na Grzi

56 posts in this topic

Pošto je došlo vreme da se opet družimo, nas par iz kluba je sedelo i mozgalo (više se pilo doduše) ali došli smo do zaključka da je vreme da se organizuje novo Livadarenje.  :hihi:

Oktobar se približava pa smo uboli datum tj. 18.10.-20.10.2013 i uboli smo dom na Grzi (Kučajske planine) kao lokaciju sledećeg livadarenja.

http://www.javorakpn.com/dom_na_grzi.html

Pošto smo zvali dom i potvrdili sve rekoše nam da ima mesta za 30tak duša, da je smeštaj 300 dinara po duši i da ukoliko neko ima knjižicu planinarskog društva da je obavezno ponese.

U domu ima vode ali nije za piće pa se voda za piće donosi sa nekog izvora ali to dom organizuje.

Gore nema dometa  :dance:

Nema nikakve prodavnice tako da sve što nam treba moramo da ponesemo.

eto... ko je za?

Нарафски да сам за  ;D

Исправио бих Марину: 1. Цена је 300 динара по ноћењу 2. ја не пијем

Дакле, пл. дом се налази неких двадесетак километара од Параћина, који је опет близу свих већих градова у Србији па за превоз не би требало бити проблема, али распитаћемо се још о томе.

На мапи то изгледа овако - између Горњег и Доњег језера је дом.

Видимо се.

Ne znam da li je neko već bio tamo, al ja jesam  :D okolina je prelepa, a planinarski dom je..hm malo prljav. Kreveti su ekstremno neudobni, al kapiram da je velika razlika kad si tamo 10 dana i 2 dana. Što se pijaće vode tiče, mi smo 10 dana pili vodu natočenu sa izvora i nikom nije smetala  ;D

Ja teren poprilično poznajem i vrlo rado bih sa vama, samo da vidim dal idem u Veneciju 4. ili 18. oktobra (pre par meseci dobismo dž vikend za dvoje, al retardirani ortak nije javio kad smo slobodni pa moram da sređujem datum sa agencijom).

Grza je divna, ima i jezero, jako lep izvor, pećinu i par finih vidikovca okolo  ;D

Čak ima i nekoh konja koji se šetaju u blizini, lik što drži planinarski dom ih je redovno terao (jako je zanimljiv osećaj kad se motaš okolo po mraku a za tobom kaska radoznali konj  :hihi:)

Jedini nedostatak su ljudi koji dolaze na vikend-izlet i ostave gomilu smeća okolo  :bang:

Što se prevoza do doma tiče, ko ne ide kolima, moraće da prepešači par kilometara blage uzbrdice.

Ako mi se bivši javi na telefon, mogu da vam dam i sve moguće kombinacije za dolazak  :hihi:

U svakom slučaju, mi smo išli autobusom do Paraćina, mada mislim da nas je vozač izbacio negde malo dalje (kod neke osnovne škole) i odatle je bilo još sat peške do doma.

Koliko znam, ide i vozdo Paraćina (jeftinije je).

I ja se prijavljujem!

Deluje kao odlicna lokacija za Livadarenje.

Vidimo se!

A be, nije fer  :cryy:

El taj datum baš toliko fiksan? Oću i ja da livadaraim... I lokacija mi se dopada... Ali drugog i trećeg vikenda oktobra nikako ne mogu  :psuje:

Problem je što otkazivanje nije moguće, a moje odsustvo je nedopustivo  :102:

Nije da ne radim na tome da se tu malo prekombinuje neki raspored, pa da vam se recimo pridružim petak i subotu, a u nedelju u ranu zoru da stignem u Niš ponovo... ali teško...  :bang:

Izgleda da ćete bez mene  :kamp::cryy:

evo i mene za :)

Marina, hoćeš ti da zoveš da prijaviš br ljudi na kraju, ili ćemo svako za sebe da se prijavljujemo?

Ja sam zaduzena za kontakt sa domom ali mislim da cemo uskoro imati formular za prijave na naslovnoj strani pa cu onda imati potpun uvid u brojno stanje.

Pa ja se secam da smo na Boranji Bokas i ja spavale u dvojkrevetnoj sobi gde nas je na kraju bilo 6. Troje u krevetu i troje na podu

Pa ja se secam da smo na Boranji Bokas i ja spavale u dvojkrevetnoj sobi gde nas je na kraju bilo 6. Troje u krevetu i troje na podu

Neko se seća Boranje?

Ja sam za ali još ne znam jesam li slobodna tog vikenda, a da prostite Ja se sećam Boranje ;)

Ponekad se prosto sam sebi divim  ::arabia:

Uspeo sam da pomerim skup 40-ak ljudi iz subote za nedelju popodne, tako da se vidimo na Grzi  :kamp:  :dance:pijjj

Ako neko ima slobodno mesto u autu od Paraćina do doma, molim da mi se blagovremeno javi oko daljeg dogovora  :stop:

Bravo Bane :)

Javljaćemo se ovde kako ko ide, pa ćemo se dogovoriti. Ja za sada planiram da idem kolima, trebalo bi da bude mesta..

Da li će moći da se digne čador pored doma u slučaju prihvatljivih vremenskih uslova  :kamp:

Bolje da donesem koje kilo rakije nego da plaćam dom  :D

Pa, znaš kako, kad već nemam prihode, ne moram bar da pravim rashode  :P

Uostalom kakvo je to livadarenje bez šatorovanja  :?