Posted March 12, 201411 yr Evo teksta koji se ovih dana masno deli na Fejsbuku, cudna li cuda, engleski novinar hvali Srbiju kao jednu od najvecih tajni turizma u Evropi: www.mirror.co.uk/lifestyle/travel/europe-short-haul/stunning-serbia-remains-one-europes-3227101
March 12, 201411 yr Author Koja je planina na prvoj slici? I zbog cega se to digla prasina? Neka u zapadnoj Srbiji. Digla se jer Englez hvali, a teza je da Srbi ne vrednuju svoje, pa sad kad Englez pise se busaju u grudi.
March 23, 201411 yr Prizor sa prve slike je selo Raca a planina iza je Tara.Slikano je sa puta Bajina Basta-Tara. Odatle sam pa znam.
March 24, 201411 yr Pa nego šta nego da će da hvala, Srbija je jedna od najinteresantnijih zemalja u regionu, bez zezanja. Geografija, klopa, a moram priznati i da nije loš žur s vremena na vreme! Tri najbitnija faktora u životu: pojest', popit', palamudit' su zastupljena ovde naširoko, tako da bismo mogli da se složimo sa ovim člankom. Mada nije ni Engleska loša (da promovišem i ja malo njegovu zemlju, usluga za uslugu, hehhe), ima i tamo dosta zezancija i palamuđenja!
March 24, 201411 yr Prva fotka je dobra, vidim je i pomislim "voleo bih da odem tamo". Ali ove ostale su totalni krš. Ako neko već piše članak o turističkim potencijalima neke zemlje, sa ciljem da je predstavi kao privlačnu, morao bi se pre svega potruditi oko fotki. Kad smo već kod toga, i tekst je prilično bljutav, neoriginalan, generički jezik pisanja o "skrivenim draguljima".
March 24, 201411 yr Evo ga jedan Ozi - i on ima "opštu priču", i "veoma bogat (generički )" jezik ... BELGRADE, SERBIA: EUROPE’S “CITY THAT NEVER SLEEPS” http://themostalive.com/belgrade-serbia-europes-city-never-sleeps/
March 24, 201411 yr Koja je planina na prvoj slici? Da s' ti meni živ i zdrav, meni ovo liči na Taru.
March 24, 201411 yr Koja je planina na prvoj slici? Da s' ti meni živ i zdrav, meni ovo liči na Taru. Znao sam da mi je poznato odnekle.
March 24, 201411 yr Da s' ti meni živ i zdrav, meni ovo liči na Taru. Znao sam da mi je poznato odnekle. Tek sad vidim da me je fox preduhitrio. Što ti je rodna gruda .