April 15, 201114 yr meni je u IE proslo a znam da prolazi i u Google Chrom-u... A da je iskopiras iz word-a (mail adresu) pa je pastuj u prozorce. Mozda pomogne. Ja sam do sada ustedela (ako se moze reci da je usteda) 30e na 4 karte. Nadam se da cu dok mi traje exclusive (do 01.04.2012. da prebacim 200e teg )
April 18, 201114 yr Jos jedno pitanje . Gde da stavim foto aparat, punjace, aparat za brijanje i slicno. U rucni ili u cekirani prtljag. Mobilni telefon nosim sa sobom u dzepu.
April 19, 201114 yr Mobilni i fotoaparat mozes bez problema sa sobom u avion,verovatno i ostalo sto si naveo.
April 19, 201114 yr da, sve u rucni prtljag. ja sam jednom snimao poletanje cisto iz dosade da bi mi stjuardesa dosla posle poletanja i zanovetala kako je zabranjeno snimanje poletanja jer to kao ometa elektroniku aviona. nisam mogao da verujem koga sve zaposle
April 19, 201114 yr evo da se javim i ja..leteli smo 08.04. za Stockholm iz BG sa 3 sata kasnjenja (prouzrokovanog vremenskim neprilikama u Malmeu), a za to vrijeme na aerodromu u BG je posluženo i osježenje za putnike. Putovali smo sa malom bebom pa smo ta tri sata proveli u nekom sobicku za roditelje sa djecom.. Let je bio sasvim ok , stjuardese nasmjesene i prijatne. Povratak je osim terora na carini na Skavsti prosao super. U BG smo sletili sinoc u 23 i 40, i stvarno nemam zamjerki. povratne karte za nas troje sa 1 cekiranim prtljagom su nas izasle 175 eura i mislim da je to i vise nego pristojno(web check in). Stockholm je prelijep i potrefilo se i dobro vrijeme tako da smo uzi centar obisli uzduz i poprijeko.Sniženja na sve strane.. Sto se mene tice jedva cekam da ponovo letim.. Mada onaj pritisak probi usi i da u 25 kg cekiranog i u 10 kg rucnog je stalo sasvim dovoljno prtljaga za mene suprugu i bebana (prali smo odjecu u veseraju)..i da napravio sam par fotki supruge i bebana u avionu i niko nije pravio problem. i da, supruga je pivo greskom strateski rasporedila pola u rucni pola u cekirani tako da su 4 kilkenny-ja ostala na granici :bang:
April 19, 201114 yr putujem sutra za Milano iz Temisvara,da li bi neko mogao da mi kaze da li smaraju ako je kofer,odnosno rucni prtljag veci za 1cm i tezi za mozda kg? hvala unapred
April 19, 201114 yr U temisvaru ne smaraju ni za pola metra a ne za 1cm. Opusteno. @onetwo...samo da znas da taj pritisak u usima moze da se kontrolise vezbama. Kukao sam skoro na jednoj temi gde sam objasnio da mi se to desava samo u Airbus-u a u Boeingu nista. Ima veze sa pritiskom u kabini ali posto sam se pomirio da cu cesto leteti sa airbus-om imam tehniku i taktiku tako da prezivljavam skoro pa bez problema. Nema cepica, voska, skrgutanja...samo konstantno zevanje i duvanje kroz zapusen nos. Svakih 10tak min. Kada krece da se spusta usitniti ponavljanja. Najduze mi je trajalo sletanje u Sofiju. Mislim da je silazio 15min...naduvao sam se u prazno...
April 19, 201114 yr Lakse je bilo napisati ...kako je na aerodromima pa bih odma odgovorio. Ovako kada kazes da letis iz Temisvara u Bergamo... Bergamo kako kad. Cesto znaju da stavljaju kalupe ali ako je samo 1cm u pitanju, prolazis. Moj kofer je krut, nema sanse da se nabije i po cm je veci u sirinu i dubinu ali ulazi u kalup. Svaki put su mi merili rucni prtljag kada sam se cekirao i jednom prilikom na 10.600 nisu pravili problem. Zabari znaju nekada da ti se popnu na kicmu...ipak, u vecini slucajeva su flexi
April 19, 201114 yr Na Bergamu su mi trazili da stavim ranac u kalup (malo sam ga ugurala da bi usao) a kofer mi je odudarao malo (oko 1-2 cm) ali za njega nisu nista rekli. Da li ce ti proveravati dimenziju prtljaga najcesce zavisi od same procene sluzbenika (1cm od 50cm je 2% ko moze biti siguran da li je omasio za 2%).
April 19, 201114 yr mene su na bergamu vracali za 1kg da platim valjda 30 i nesto evra... vise se ne secam. imali su vagu na samom kalupu. onda sam obukla sve iz torbe na sebe i prosla nekako kao svercerka. oni na skeneru su ili imali napad smeha ili se krstili od mojih slojeva odece
April 19, 201114 yr Super si se snasla, ,mogu da zamislim pogled onog sluzbenika koji ti je trazio da doplatis!
April 19, 201114 yr ispalo je dobro. efikasan je nacin jer posle u bescarinskoj zoni vise nema merenja prtljaga pa mozete pravac u wc i ponovo se normalno obucete. dva saveta: - ne cekati poslednji minut za prolazak u bescarinsku zonu - presvlaciti se u wc-u za invalide. u obicnim nema uglavnom mesta za celu tu proceduru, osim ako se presvlacite "javno", tamo gde su cesme. s obzirom da je moja strategija ukljucivala i petodupli donji ves, morala sam u invalidski wc.
April 22, 201114 yr Izbacili su dodatni popust za članove Xclusive club-a, ponuda važi do 25. aprila, cene pojedinih karata su prepolovljene, dakle nije loše!
April 22, 201114 yr Ljudi da vas pitam, 5.jula karta do Brisela u jednom pravcu je 1690din a 15.avgusta je 5490. Koja je to fora, je l' je moguce da ce smanjiti?
April 22, 201114 yr Ljudi da vas pitam, 5.jula karta do Brisela u jednom pravcu je 1690din a 15.avgusta je 5490. Koja je to fora, je l' je moguce da ce smanjiti? Rano ti je još za avgust da gledaš karte, smanjiće se to krajem maja i u junu.
April 22, 201114 yr mhm, pa ja sam mislila da je fora sto ranije kupis da ce biti jeftinija, ali ako je informacija sigurna cekacu, hvala
April 28, 201114 yr Ja kupio kartu za rim u jednom smeru za 25.6. za nesto manje od 900 din! Kako cu se vratim pojma nemam!
April 28, 201114 yr Ahahaha ma zašto bi se vraćao A da probaš isto Wizzom sa istom promocijom danas ?