Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas sasvim slucajno nabasah na sajt kluba. Prosto sam se odusevio, nisam znao da ovako nesto postoji kod nas. Ljudima koji su dosli na ideju da se upuste u stvaranje neceg ovakvog svaka cast, prosto sam bez reci :) Mislim odusevljen sam, prosto imam onaj osecaj kao da sam uzjahao belog jednoroga i zaigrao makarenu :) :) Rado cu pomoci svaku dalju promociju kluba i truditi se maximalno da nas ovde bude sto vise :)

Za pocetak voleo bih da mi se javi neko iz urednistva ako ima odradjen stiker (nalepnicu) kluba, odradio bih to u par hiljada komada pa da izdelimo ljudima ovde :)

Sto se tice putnicke kuce ja stvarno nemam reci :) Svaka cast :) Naravno ocekujte moj doprinos :) Interesuje me da li postoji i neki racun kako bih pustio novac na njega sa racuna firme? Ako postoji voleo bih da mi posaljete.

I za kraj ono manje bitno ali da se predstavim :)

Ja sam Ivan, zivim Krusevac - Novi Sad, avanturista i alpinista. Svaki novi osvojen vrh je za mene nov dokaz samog mog postojanja. Obozavam putovanja i druzenje. Uvek otvoren za nova poznanstva.Trudim se da cujem sto vise zivotnih prica.

"Ucite od proslosti. Nemojte dozvoliti da stignete do kraja zivota i otkrijete da nikada niste ni ziveli"

Edited by Grof bez krune

Dobrodošao, Ivane! :)

Ove godine nismo pravili nalepnice, samo magnete i bedževe. Bedževe nam traže odavno, a magneti su se ispostavili dosta popularniji od nalepnica. No ako sam dobro razumeo, želiš da izradiš nalepnice o svom trošku i podeliš? U tom slučaju ćemo odmah napraviti dizajn! flowers:: Javi nam se na [email protected] da se dogovorimo oko detalja.

Možeš uplatiti donaciju i preko računa, evo podataka:

Primalac: Klub putnika, Miše Dimitrijevića 1, Novi Sad
Svrha uplate: Donacija za PK
Broj žiro računa: 160 - 931061 – 08
(Banka Intesa)

Onda pretpostavljam da te očekujemo na leto, da se upoznamo i uživo? :)

• Author

Hvala, bolje vas nasao :)

Da, da... mislio sam da odradim to o svom trosku pa da posaljem vama ili kako god da se dogovorimo da to podelimo :) Saljem mail :)

Sto se tice racuna videh da postoji u ducanu, ali vec sam postavio pitanje pa rekoh da ne brisem :)

Samo nek je zdravlja pa se vidimo naravno :)

Lep pozdrav :)