Posted September 15, 201411 yr Naša Lea Rezić baš se iscimala oko ovog teksta:https://www.klubputnika.org/servis/iskustvenik/17-iskustvenik/3818-kako-jeftino-putovatiAko imate predloge kako da ga unapredimo, napišite ih u ovoj temi.Hvala!
September 18, 201411 yr Nije presudno važno ali mogli biste da ispravite jednu materijalnu grešku - Warm Showers je prvenestveno a ne isključivo namenjen putnicima na biciklima. Više puta sam odsedala kod ljudi s te liste koji nisu biciklisti ali imaju tu profil kao i na CS a takođe znam i neke ne-bicikliste koji su odsedali kod hostova na Warm Showers-u a koji su biciklisti.
September 18, 201411 yr Author Hvala, Snežana. Ispravili smo. Edited September 18, 201411 yr by Uroš Krčadinac
September 19, 201410 yr Manje-vise sam sve vec znao, ali pohvale za trud. Siguran sam da ce masi ljudi koristiti, vecina nije upoznata sa ovim informacijama.
September 29, 201410 yr preko ovog vodiča sam vas pronašao meni su osobno ove informacije prekorisne jer nemam putnička iskustva kao vi