Posted September 18, 201411 yr Pomozite da opstane Kriterion, najdraže i najnormalnije mesto u Sarajevu:https://www.indiegogo.com/projects/10-reasons-to-support-kriterion-sarajevo#homeDrugari i ja dvaput smo govorili tamo; jednom o tehnologiji novih medija i vizuelizaciji podataka, drugi put o Klubu putnika. I oba puta bilo je srdačno i domaće, sa rajom pametnom, iskrenom i radoznalom kao retko gde.
October 14, 201411 yr Tek sad vidim ovu temu... Ima još mjesec dana a potrebno je još $45k... Kako je došlo dotle uopšte!? Ja sam bio van BiH dvije godine, ali prije sam stalno išao u Kriterion na uvijek kvalitetne koncerte i filmove, i baš kao što kažeš uvijek su se dole okupljali normalni ljudi, a ne ona novopečena "graCka raja", Sarajevo će puno izgubiti ako ga zatvore! Edited October 14, 201411 yr by Noukz
October 14, 201411 yr Bojim se da nisu baš proučili kako funkcioniše Indiegogo. Deluje lako (napravljeno je tako da deluje lako) ali u stvari je potrebno baš mnogo planiranja i truda da bi se prikupile pare.
October 15, 201411 yr Nisam imala pojma o tome a večeras imam tribinu u Kriterionu. Nadam se da može i uživo da se nešto donira jer mi je PayPal blokiran.