Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

U intervjuu za Klub Putnika, putnik Tomislav Perko priča o svojim pothvatima, autostop utrci Zagreb-Istanbul, svojim planovima za budućnost, knjizi koju piše, svojoj najtežoj odluci na putu, 500 dana putovanja, putničkoj filosofiji i tome kako putovanja mogu uticati na ljude.Oni koji prate tvoja putovanja i tvoj životni put znaju da si od uspješnog brokera postao backpacker sa minimalnim budgetom. Kako je uopće do toga došlo?
Do toga je došlo zbog dvije stvari. Prvo, zbog CouchSurfinga. U svom zagrebačkom podstanarskom stanu sam s cimerom ugostio oko 150 ljudi koji su me zarazili svojim pričama i svojim životnim stilom, no to je sve ostalo na priči bez prakse. Nakon toga je došlo do druge stvari, financije krize 2008. godine u kojoj sam izgubio sve što sam imao i ostao dužan hrpu para. Malo pomalo sam se otisnuo na cestu – bez novaca, jer drugačije nisam ni mogao. Prvo sam krenuo na manja putovanja po Srbiji i Bugarskoj, zatim po Europi, da bih u 9. mjesecu 2011. krenuo na put oko svijeta pod...

Pročitajte Intervju: Tomislav Perko