Posted March 26, 200619 yr Možda je neko oštro oko zapazilo da je forum malo promenio izgled. Kako vam se sviđa forumovo novo ruho? Meni se čini da je lepše od prethodnog LP
March 26, 200619 yr Za trenutak sam pomislio da sam pogresio sajt. Odlicno izgleda. Ono do sada je bilo malo previse spartanski. Ko kaze da mi backpackeri ne smemo sebi da priustimo malo fenseraja.
March 26, 200619 yr Lazare , ja mislim da si ti malo zaljubjen u forum :-D Inace odlicno izgleda! Acketa
March 28, 200619 yr Meni je trebalo 15 minuta da se snadjem koja kockica je novi a koja stari post (ipak nikad ne citam uputstva za upotrebu :-D ) Nije loshe... ali ima na netu masa templates-a koji su mnogo lepshi... A da je fancy, fancy je :-D
March 28, 200619 yr Bas je JAKO fensi... fuj! Hocemo stari dizajn! Salim se... meni je svejedno kako forum izgleda (ali ipak je fensi).
April 12, 200619 yr Author ocemo da se sat nashteluje da radi pravilno! Mislim da je sada okej... da li je?
April 13, 200619 yr treba da je sad u redu znachi, josh samo je ostalo da privuchemo mlade neafirmisane* svetske putnice na sajt, i forum ce biti skoro pa savrsen.. zbog toga predlazem da za pocetak promenish onaj uvodni tekst, i promenish redosled, pa da pishe 'drage nashe, dragi nashi", valjda ce da pomisle da ih vishe poshtujemo shto se pominju prve *neafirmisane - jer ove afirmisane uopshte nisu naivne. :-D al lupam
April 14, 200619 yr sve mi diraj, rakiju ne diraj. nego stvarno, aj stavi 'Drage nashe, dragi nashi..' bolje zvuchi, ozbiljno ti kazem ako ti neshto znachi, primetio sam da isti redosled koriste i Boris Tadic, Goran Svilanovic, Vuk Drashkovic
April 16, 200619 yr Author ako ti neshto znachi, primetio sam da isti redosled koriste i Boris Tadic, Goran Svilanovic, Vuk Drashkovic Naravno da mi znači! Mislim, za prvu dvojicu me nije briga, ali kada sam čuo da i Vuk tako kaže, onda više nisam mogao da se opirem, jer ipak je ovo sajt kluba putnika a Vuk ZNA PUT
April 16, 200619 yr gde se seti ovo za vuka, hahaha, genijalno! pa dobro, sad, forum je skoro pa savrsen =]
April 28, 200619 yr ne mogu da se otmem utisku kako ova dancing banana koja god pesma da mi ide, ona ko da bas uz tu igra
April 28, 200619 yr Ok Ok dosta ste me hvalili! :-D ako znate neki link sa smajlijima javite pa cu ih skinuti i izabrati neke dobre i staviti ih na forum... .gif' alt='::'>